Sunday, May 6, 2012

beriadah dengan damia danisha di taman metropolitan kepong

after subuh je tak tido dah skarang ni. life dah tak semalas dulu. kalau dulu ye, time takde matlamat hidup yang jelas...memang keje after subuh tu kitorg anak beranak layan tido balik sampai matahari naik...huahahahahaaaa. tak semenggah kan perangai. terbawa-bawa perangai zaman bujang dulu sampai anak dah dua ;)

tapi skarang tak lagi babe. gaya hidup dah berubah ke arah yang lebih baik dan berwawasan. now asal subuh confirm bangun then tak tido dah. terus siap-siap kan rumah dan apa yang patut coz kena standby untuk appointment. dah berbisnez ni automatic semua nye berubah. paling best berubah dari malas dan tak de hala tuju, dia boleh convert kan malas tu ke rajin. 

okiesssss...jom layan aktiviti pagi dengan damia and danisha ke taman layang-layang kepong or nama betul tempat ni taman metropolitan kepong. 



oleh sebab diorg semakin bulat so mama bawa la pagi-pagi datang sini. konon nak suh diorg jogging la.


tapi buaian and playground jugak yang jadi tempat persinggahan diorg sampai ke tengahari.


danisha buat muka stress sebab tak dapat naik buai. buaian penuh.


dengan hati yang tak berapa rela damia bagi danisha naik buai jap.


sambil tengok dd main buai sambil mama study map nak ke setia alam untuk appointment petang ni.










actually anak la penguat semangat dan push factor untuk kita menambah nilai hidup kita dan dalam masa yang sama kan best bila boleh tambah nilai hidup orang lain jugak.



gambar mama satu pun tak de. harap maklum, kalau jalan bertiga memang gambar mama tak kan ada coz biasa nye en sayang yang akan jadi cameraman kitorg. tapi hari ni en sayang keje so kitorg keluar bertiga je. 






No comments:

Post a Comment