Wednesday, March 28, 2012

premium beautiful : setting project guangzhou

at Starbuck Taman Tun Dr. Ismail

Balik je dari vietnam terus my mentor CDM Salha Zain invite all leaders untuk setting project satu bus for Guangzhou plak..fuhhh...non stop rewards yg syarikat nak bagi pada usahawan yg commited dengan business...memang betul la dalam business ni memang dIterapkan win win situation. siapa buat dia dapat...tak de istilah leaders goyang kaki, anak buah buat kerja org atas dapat untung besar...SORRY ok...plan business macam tu memang tak wujud dalam business beautiful ni. kalau ada pun confirm org yang buat mcm tu tak kekal lama dlm business...dan paling ngeri seumur hidup dia pun confirm buat apa serba tak jadi.

so for u guys yang rasa tak mungkin pusing keliling dunia secara percuma ni adalah sesuatu yg mustahil, u should try to let us guide u untuk jadikan mimpi u ols satu reality..insya'allah. siapa sangkakan yg business jual baju dalam kesihatan ni boleh bagi kita melancong luar negara foc tiga kali setahun..dengar bebetul 3 kali okay...bukan 3 tahun sekali. nak pulak pakej bukan pakej cap ayam..memang pakej 5 star treatment. nak tau apa yang dikatakan dengan 5 star treatment tu??? haaa...cepat-cepat contact sy ;)

pakej Guangzhou still open. so don't hesitate to call me for deatils about this beautiful business.

salleha
012-3609814

No comments:

Post a Comment