Tuesday, April 17, 2012

premium beautiful : senang ke nak jual pb?


senang ke nak jual pb?
ada Mentor, Ilmu, System, Tindakan yg betul dan Impian yg korang ada apa pun boleh jadi senang!

lagi pulak pb ni product :

~ superbrand
~ lifetime warranty
~ testimoni yang ada di internet semua positif
~ business di hujung jari
~ dah famous sampai ke luar Malaysia
~ we work as a team


nas khalid
dua hari berturut-turut ke stokis utk punch cash set untuk orang-orang utara dan timur.



ezurin
pun sama...happy tak terkata dengan cash buyer yang semua nye closed melalui fb dan blog je.



me with yanie ;)
sideline i yang sangat soooooo sweet...terjumpa masa nak punch set kat B32 lunch tadi...kelebihan business ni adlh kita akan jumpa kawan sejati dan sentiasa dikelilingi aura positive orang-orang yang mahukan kejayaan jugak.



happy cik nas.
kalau dulu dia la yang paling takut2 nak mula kan business premium beautiful ni. tapi skarang berkat sentiasa di bimbing dan ilmu yang makin mantop makin laju nas berbusiness.



salleha
012-3609814









No comments:

Post a Comment