Sunday, April 15, 2012

premium beautiful : let's go to melaka

Alhamdulillah business makin berkembang ke selatan tanah air pulak.



Ahad 15 April 2012 me and my lovely business partner will be at Ayer Keroh Malacca.
so orang-orang melaka yang tertunggu-tunggu peluang untuk tau lebih lanjut lagi tentang Premium Beautiful atau macam mana cara nak generate side income dengan Premium Beautiful ni boleh la contact salleha or syazana ye..jangan malu jangan segan..mana tau ni memang peluang untuk korang jana pendapatan sampingan dengan hanya guna jari jemari je at least 2 jam sehari depan ipad, macbook, pc, galaxy tab or apa-apa je la yang sewaktu dengan nye..dari buang-buang masa update status yang biasa2 so apa kata buat something yang boleh jana pendapatan korang pulak..tak ke best tu...dalam masa yang sama dah dapat pahala sebab bantu orang jadi sihat, cantik dan berkeyakinan.

tak tau cara?
malu tapi mahu?
tak de kawan?
tak de masa?
anak kecik2 lagi?
suami tak bagi?
kawan nanti lari?
tak de modal?
takut?

don't worry..di mana ada kemahuan di situ ada jalan. kalau niat baik memang nak ubah hidup, nak cari rezeki halal seribu dua sebulan malah boleh dapat lebih dari tu pun sebenar nye..so jangan segan-segan hubungi kami ye

salleha
012-3609814

syazana
012-2662703


No comments:

Post a Comment