Monday, April 23, 2012

premium beautiful : Diamond Night 2012

It's such a beautiful night. Majlis penganugerahan Diamond berlangsung di dewan MIECC Serdang pada 21 April 2012.

setiap kali Hai-O buat event memang macam ni la meriah nye. gilang gemilang. Buat yang suka bergaya dan berposing tu memang sesuai sangat la cepat menceburkan diri dengan business premium beautiful ni. setiap tahun ada je lebih dari 3 majlis anugerah gilang-gemilang macam ni. nak pulak yang datang semua nye bling-bling...glamour habissss...dah macam kat majlis anugerah bintang popular la pulak. mau tak nye tengok la dress and make up masing-masing...meletop!!!!



my beautiful leader Hanis Haizi. Cantik kan. Glamour uuuuu...tempah khas untuk majlis diamond ni dengan Datuk Radzwan Radziwil.


Inspired dress by ZUHAIR MURAD
best tak???? asal nak je dia dapat???



my lovely and beautiful great leader Salha Zain...gojesssss!!!! baju by rizalman ibrahim and makeup by nurul shukor.



CDM Kembar ;)
sama kan...semangat pun sama...
Beautiful CDM Celebrities yang sama-sama saling berganding bahu untuk pastikan kejayaan kami anak-anak didik mereka.



Dewan Miecc.


Proud of u my hanis haizi kerana terpilih oleh syarikat yang sentiasa kekal di main board BSKL ni untuk bagi ucapan khas pada 7000 usahawan dari seluruh Malaysia. Bangga berada di bawah pimpinan pemimpin hebat macam hanis. Tiga tahun berbusiness dah pelbagai pencapai cemerlang di raih. 



Kejayaan tak datang bergolek. perlu ada usaha dan ikhtiar yang berterusan.


sebahagian dari kami yang pasti akan mengikuti jejak langkah orang-orang berjaya.


jangan kata tak teringin nak income ratusan ribu macam ni???!!!!!

kalau nak tau cara nye cepat2 hubungi saya



salleha
012-3609814



3 comments: