Monday, April 23, 2012

premium beautiful : Diamond Night 2012

It's such a beautiful night. Majlis penganugerahan Diamond berlangsung di dewan MIECC Serdang pada 21 April 2012.

setiap kali Hai-O buat event memang macam ni la meriah nye. gilang gemilang. Buat yang suka bergaya dan berposing tu memang sesuai sangat la cepat menceburkan diri dengan business premium beautiful ni. setiap tahun ada je lebih dari 3 majlis anugerah gilang-gemilang macam ni. nak pulak yang datang semua nye bling-bling...glamour habissss...dah macam kat majlis anugerah bintang popular la pulak. mau tak nye tengok la dress and make up masing-masing...meletop!!!!



my beautiful leader Hanis Haizi. Cantik kan. Glamour uuuuu...tempah khas untuk majlis diamond ni dengan Datuk Radzwan Radziwil.


Inspired dress by ZUHAIR MURAD
best tak???? asal nak je dia dapat???



my lovely and beautiful great leader Salha Zain...gojesssss!!!! baju by rizalman ibrahim and makeup by nurul shukor.



CDM Kembar ;)
sama kan...semangat pun sama...
Beautiful CDM Celebrities yang sama-sama saling berganding bahu untuk pastikan kejayaan kami anak-anak didik mereka.



Dewan Miecc.


Proud of u my hanis haizi kerana terpilih oleh syarikat yang sentiasa kekal di main board BSKL ni untuk bagi ucapan khas pada 7000 usahawan dari seluruh Malaysia. Bangga berada di bawah pimpinan pemimpin hebat macam hanis. Tiga tahun berbusiness dah pelbagai pencapai cemerlang di raih. 



Kejayaan tak datang bergolek. perlu ada usaha dan ikhtiar yang berterusan.


sebahagian dari kami yang pasti akan mengikuti jejak langkah orang-orang berjaya.


jangan kata tak teringin nak income ratusan ribu macam ni???!!!!!

kalau nak tau cara nye cepat2 hubungi saya



salleha
012-3609814



Friday, April 20, 2012

premium beautiful : New outlet at Utara

Kalau sebelum ni ke Melaka dengan GT Gurl scha osman, kali ni saya ke utara pulak dengan zurin dan nas khalid.


lagi best kali ni sebab danisha dan mr. hubby follow skali...terharu rasa sebab en hubby saya sanggup amik cuti tanpa gaji semata-mata nak teman kan saya untuk ke tanjung malim je pun...nampak sgt dia makin sayang kat wife dia yg makin beautiful dengan premium beautiful ni ha. ;)



nas and zurin



sementara nak tunggu sampai ke destinasi jom baca apa yang patut. kalau dulu suke baca buku gossip but now zaman tu dah berlalu...saya perlukan buku ilmu yang baru ;)



ok alhamulillah dah selamat sampai dalam masa tak sampai satu jam pun. destinasi pertama yang kitorg tuju ni la dia "yik mun pau tg malim"



baik sangat danisha ni. cool je..tak kacau mama pun sepanjang dalam kereta dan abis selesai semua nye.



tunggu order. perut dah berbunyi coz dari pagi tak makan. 



antara menu kat yik mun restaurant ni. 



dengar macam nama cina kan...but ada je logo halal Malaysia kan. so makan je..bismillah. Sedappppp beb!!! mula-mula order dua je pastu tu minta tambah lagi pulak sbb mmg super duper yummmmyyyy..u  shud try ya ;) 





tempat wajib singgah kalau ke tanjung malim. 



tak terkata dia punye sedappp tu ;D



Ngappppp!



danisha pun suka...tapiiiiii
boleh plak mama lupa tapau balik untuk kakak...cian kakak...x pe la nanti kite g lagi ye.



my team. we work in group. tu yang special nye. dengan sokongan satu sama lain perkara sukar insya'allah dapat dipermudahkan.



yang ni pun boleh tahan delicious nye ;) 





 dah puas ngappp baru la jumpe new business partner sorang ni. perkenalkan zamzuhaida yusup. Zam ni cikgu sekolah menegah di batu gajah. tanpa amik masa yang lama terus nak buat business lepas rasa best nye pakai pb. dah alang-alang pakai kan zam better buat je la business kan.






insya'allah bila sedia untuk di bimbing dan rela kan diri untuk di canai oleh pemimpin confirm segala impian akan tercapai.






dah nak balik dah. macam biasa la, tak damia, danisha mesti tak puas hati kalau tak abis kan battery ipad mama.




with my Crown Diamond Manager ;)
love u bebeh. 



tido dah...penat main angry bird!



So yang berada di utara tanah air boleh la jangan malu jangan segan untuk contact zamzuhaida ye. nak pakai premium beautiful call je zam and kalau nak tau tentang macam mana nak dapat almost 5k macam zam untuk bulan pertama berbisnez pun boleh jugak contact zam ye. insya'allah dengan bimbingan yang betul u ols jugak boleh dapat apa yang kami dah dapat.


Zam

0193973953



salleha

012-3609814








Wednesday, April 18, 2012

premium beautiful : just sharing

Ada yang tertanye kan macam mana kitorg buat business ni???
actually just share je ngan orang sekeliling tentang premium beautiful yg sangat magic ni. sebab memang betul, ramai yang dah tau tentang premium beautiful corset ni. Tapi tau tak korang ramai jugak yang tak tau langsung apa tu premium beautiful. dan lagi teruk pulak ada yang dah tau tapi tak nak amik tau apa benefits yang pb boleh bagi kat tubuh badan manusia especially yang ada assets keperempuanan atas dan bawah tu.

so kitorang yang dah tau kelebihan premium beautiful yang superbrand ni akan rasa serba salah la kalau tak share dengan orang lain. bukan apa baju dalam seumur hidup. nak pulak baju dalam yang boleh bagi badan sihat, cegas, cantik dan berkeyakinan. hanya pengguna tegar je yang akan faham betapa enjoy nye pakai pb ni. yang tegar letak pb dalam gobok tu memang tak berapa nak faham la apesal kitorg addicted sangat dengan premium beautiful ni kan ;)


my lil sis simaa roslan.
after seminar marketing power di wisma MCA sempat lagi share tentang benefits pb ni. Alhamdulillah dapat dah bantu orang yang dari tak berapa tau tentang kelebihan pakai pb n now terus jadi tertarik dan mula nampak betapa perlu nya pb ni tersarung pada badan.




share je.
yang penting kita dah sampai kan mesej kesedaran. prevent is better than cure kan. so, prevent la sementara tengah ada ni. nauzubillah...kalau esok lusa dah hilang sebelah atau hilang separuh aset kewanitaan kita, tak de siapa yang mampu selamat kan lagi dah. at least kalau terjadi pun kita boleh berpuas hati sebab usaha untuk menjaga n pelihara asset paling berharga kita atas bawah tu dah kita lakukan. kannnnnn ;)


nak tau details lagi tentang premium beautiful ni boleh je contact us

salleha roslan
012-3609814


or boleh je contact

simaa roslan
012-6374069



Tuesday, April 17, 2012

premium beautiful : senang ke nak jual pb?


senang ke nak jual pb?
ada Mentor, Ilmu, System, Tindakan yg betul dan Impian yg korang ada apa pun boleh jadi senang!

lagi pulak pb ni product :

~ superbrand
~ lifetime warranty
~ testimoni yang ada di internet semua positif
~ business di hujung jari
~ dah famous sampai ke luar Malaysia
~ we work as a team


nas khalid
dua hari berturut-turut ke stokis utk punch cash set untuk orang-orang utara dan timur.



ezurin
pun sama...happy tak terkata dengan cash buyer yang semua nye closed melalui fb dan blog je.



me with yanie ;)
sideline i yang sangat soooooo sweet...terjumpa masa nak punch set kat B32 lunch tadi...kelebihan business ni adlh kita akan jumpa kawan sejati dan sentiasa dikelilingi aura positive orang-orang yang mahukan kejayaan jugak.



happy cik nas.
kalau dulu dia la yang paling takut2 nak mula kan business premium beautiful ni. tapi skarang berkat sentiasa di bimbing dan ilmu yang makin mantop makin laju nas berbusiness.



salleha
012-3609814









premium beautiful : pb or slimming center



banyak kan kelebihan premium beautful???

dah la murah.
jimat masa.
jimat tenaga
all in one

so tengah ada harga runtuh ni cepat2 la dapatkan pb dengan harga murah. berbaloi pun kalau beli. memang tak rugi. melainkan, anda akan rugi kalau beli pas tu bagi almari yang pakai ;)


salleha
012-3609814




Monday, April 16, 2012

New Outlet at Ayer Keroh, Malacca





Alhamdulillah…Praise to Allah…kali ni sekali lagi berpeluang melebarkan sayap ke selatan tanah air. Walau pun ke melaka tanpa sayap tapi alhamdulillah selamat jugak sampai ke ayer keroh lepas sejam setengah perjalanan dengan cik puan scha osman


Giler laju dia bawa. almost 150km/sejam tapi terasa macam 80km/sejam je bila dok dalam kete scha tu…harap2 tak kena la speed trap..hahaa..kalau tak, kena potong la bonus bulan depan.. ;)







Alhamdulillah...ni la dia usahawan baru premium beautiful group kami. walau dah ada business souvenir sendiri dan dah ada petrol station family sendiri tapi still nak buat business lain yang boleh bagi jaminan keselesaan masa depan.

Korang bayangkan kenapa org yang dah bertahun ada business sendiri still nak kembangkan business diorg? Dan kenapa org yang apa asset pun tak complete lagi sentiasa rasa selesa dengan apa yang dia miliki sekarang? 


Ni bukan bermakna org yang dah ada business sendiri ni tak reti bersyukur dengan apa yang ada..TAPI ni lah antara orang-orang yang bijak merancang untuk persediaan masa depan mereka dan ni juga adalah sebab diorg rasa sangattttttttttt bersyukur coz Allah masih kurniakan hidup yang selesa dan fizikal yang sempurna untuk bertindak sekarang. Sebab susah senang hidup kita sukar diramalkan. Ianya bergantung pada doa dan usaha kita sendiri. bila ada usaha berterusan insya'allah izin Allah pasti menyusul. Tak complete hidup kalau hanya ada doa sahaja tapi usaha zero. Sebab Allah tak kan merubah nasib seseorang melainkan hambaNya sendiri yang berusaha untuk merubah nasib mereka...tiada istilah LUCK dalam hidup ni. tiada istilah dah nasib badan. semua nya adalah atas usaha diri kita dan kesungguhan doa kita pada DIA.




internet yang menemukan mereka.
so don't underestimate the power of internet okies ;)



lunch time ...walau tak puas lagi nak borak-borak dengan business partner baru. lunch kat mcd ayer keroh je sebab tak reti nak cari makan kat area pelancongan ni. kang jalan sana sini sesat plak...dah la GPS pun tak brapa reti nak setting..hahaa..apa daaaa.



pelumba GT Japan yang kelaparan...kasi dia makan dulu before gerak balik ke KL

okay la tak mo cite panjang lebar kat sini.
kalau korang yang dah ada minat nak follow usaha kitorg dalam kembangkan business internet ni cepat2 la set appointment ye. 

salleha
012-3609814





_________________________________________________________________________

dari melaka ke sungai buloh pulak...waduh2 non stop rezeki nak datang...yang ni rezeki dalam bentuk makannnnnnn..hahaaa..makan memang my favret la skarang. no more hard diet..semua boleh bedal je asalkan halal. tok ayah dd jemput untuk majlis tahlil arwah2 yang telah kembali ke rahmahtullah. bukan apa, actually majlis tahlil ni pun bertujuan untuk mengeratkan silatur rahim sesama adik beradik, saudara mara dan jiran tetangga. skarang ni kalau tak de kenduri kendara memang payah nak jumpe coz masing-masing ada urusan yg perlu diselesaikan. so majlis macam ni sentiasa jadi alternatif untuk pertemuan kita bersilatur rahim. thanks Tok ayah and famili atas jemputan dan menu yang sedap-sedap! ;)


heheee...irah, damia n danisha sibuk nak dok depan tok ayah.


before balik tok ayah nak brief tentang majlis kawin 4 orang ahli keluarga kami yang bakal diadakan dalam waktu terdekat ni...fengsannnnnn...berderettttt majlis kahwin babe! ;)


boleh tak danisha ni slalu cakap yg "mama adik boboboi" hahahaaa...sudahhhh...ya Allah..mmg perlu dibenteras ni.


antara orang kuat majlis


bakal pengantin


pun bakal jugak...ni bakal pengantin yg terawal skali untuk tahun 2012 ni. alhamdulillah..


bakal pengantin seterusnye...relax anis jangan cuak...suh kahwin je pun...heheee..

gambar di cilox dari album facebook mereka...hahahaha
bakal pengantin bulan may...


sesi ajar pakai shawl..korang nak belajar tak??? ha...set appointment ye...i ajar foc je ;)


dua-dua berdarah manis..tapi sib baik semut tak hurung.


jom balikkk!!!
yang damia tu kalau dah jumpe anjang simaa dia mmg melekat je la dalam kete tweety tu


singgah SSF Bandar Sri Damansara jap..cari barang kawin.


nasib zaman sy dah lama berlalu. so kitorg cari bantal tido je la.


tak boleh mama nak posing sorang2..damia n danisha mesti nak menyibuk sama.


ni la dia keadaan anak-anak kalau ditinggalkan dengan ayah...hahahaa..boleh eik gi kenduri org pakai baju yg ala-ala baju tido ni..hahahaa..tak pe la...syukur jugak dapat suami yang caring n loving..alhamdulillah.


survey barang umah. mama kan kuat berangan, so berangan la nak umah kaca-kaca macam mcm ni..hmmm tp confirm kena tunggu dd besar. kalau tau...abisssss...berderaiiii air mata! hahaa.


along n chu ina...bertuah ada chu mcm ni. Sentiasa sedia membantu ;)


simaa yg suke kan hantaran yg simple. untung laki ko.