Friday, March 16, 2012

Vietnam here i come

lagi dua hari je nak berlepas ke ho chi minh. 
ni kali pertama melancong 5 star package dengan syarikat Hai-O 
Weeee..so excited coz dapat terbang bersama rakan-rakan yang lain.






Ni aktiviti paling sy suka...beli kain baju untuk kenduri kawin adik bradik dan raya nanti ;)


tunnel ni pun ada gak dalam agenda kat vietnam nanti. berkemungkinan besar sy tak kan masuk la. coz sy adalah org yg perlukan pernafasan yang banyak..almaklumla ada semput sket.huhuu.


dah berangan nak buat baju macam ni kat vietnam nanti. diorg kata sehari je boleh siap.
lepas tu pakai pulak dengan premium beautiful..perghhhhh...memang sesuwaiii ;D


lepas tu ramai-ramai pakai baju vietnam ni..kan besttt.!!!


okay la sepanjang percutian saya ke ho chi minh ni, u ols yang nak tau tentang premium beautiful boleh la contact my leaders yang lain ye. untuk 10 terawal akan dapat free gift from vietnam. so cepaaattttt!!!!


012 6374069

012 266 2703 

016 4178437 

017-2809088 

019 5701335

013 619155


 012-9050032 






No comments:

Post a Comment