Monday, March 19, 2012

ready to rock vietnam..!!!

DAY 1

This is my 1st trip sejak buat business premium beautiful ni. Bayangkan Hai-o kena buat tiga group untuk berlepas ke ho chi minh, vietnam coz 380 org qualifiers akan menggegarkan kan ho chi minh city, vietnam. dan bayangkan pulak ye dari 380 tu 300 adalah dari group B32. So wOWWW..!!! lets rock vietnam..!!!!


Best nye bila dapat melancong ramai-ramai macam ni. memang enjoyyyy. nak pulak segala nye FOC
U ols tak payah pening-pening nak fikirkan flight, hotel, halal foods and so on. keje u ols just bawa duit shopping je. so kalau nak duit shopping banyak tanpa usik duit gaji u ols, sila lah buat business premium beautiful ni. ;)



our group with our great mentor cdm salha zain.
enjoy sangat dapat hangout together with my beloved sifu and side line yang lain. ;) 


at KLIA. penuh dengan green beautiful people. semua nye akan berlepas ke ho chi minh yang amik masa lebih kurang dua jam perjalanan.


pemandangan dari atas bilik hotel.
weeee...best nye dapat swimming sepus-puas nye ;)


update seterusnye..tunggu ye ;)





No comments:

Post a Comment