Thursday, February 23, 2012

SM/SSM Award ceremony 2012

sorry babe, agak lewat i update story tentang majlis anugerah sm/ssm ni. quit busy bulan february ni. okay, buat yang tertunggu-tunggu gambar saya (ecehhhh..macam la ramai sangat yang minat nak tau kisah haku) sepanjang majlis anugerah sm/ssm sabtu lepas 18 march 2012 boleh la cuci-cuci mata layan gambar-gambar di bawah ni ye. actually segala yang di pakai, yg dicalitkan dimuka semua nye last minute preparation. tak pernah berangan pun nak pakai dress ala-ala princess ni tapi sejak mula terima award pencapaian dalam business ni saya dah mula berimpian nak pakai dress yang lebih vogeh untuk majlis anugerah akan datang.


tema pink memang tak boleh lari. huhuu.



with the one and only. teman yang sentiasa di sisi samada susah atau senang. alhamdulillah makin erat kasih sayang kami walau mula melalui proses hidup yang luar biasa.



my sunshine. damia. danisha pulak tak dapat follow coz demam panas. cian adik. beriya dah beli dress and accessories untuk sama-sama raikan mama. tak pe, dalam business ni memang kita akan kerap naik stage. ada tiga award lagi yg masih menunggu.



with my mom, sis syuhada n simaa. thanks for your endless support.
ni semua untuk keselesaan hidup kita semua insya'allah. terus doakan kejayaan kami dunia akhirat.amin.



my business partner yang sama-sama terima award untuk majlis anugerah kali ni. best nye tengok rakan-rakan kongsi pun sama-sama naik stage utk terima award masing-masing. keep it up beautiful ladies. we go for the next stage ya ;)



best okay bila leaders siap tunggu tepi stage wish congrats to us. ni la dia cdm kesayangan ku yg sungguh humble walau income dah cecah 100k. cdm salha yg sangat gojes dengan baju rekaan rizman ruzaini dan makeup yang sangat marvellous.



with cdm-cdm muda, kaya dan glamour B32. CDM Maisarah, CDM Hanis Haizi dan CDM Salha Zain.



waktu untuk menghabiskan bateri camera. 



model pintu pun jadi lah.hahaa.



tak cukup dengan pintu, kitorg bergambar dengan pasu pulak.



with my dear sis simaa roslan. proud of u dear. dengan usaha yang tak pernah putus finally kejayaan kecik dah mula menampakkan hasil



u too ezurin..congratsss. after this next stage okay. kita sama-sama capaikan matlamat rakan kongsi pulak.



my dear business partner. marlisa ineles. dari stranger terus jadi bestie. this is the beautiful of our journey in this business.



rajiah razak. my sideline yang sentiasa dekat dengan i.




my new friend. shiela wahab. sweet je orang nye.




with mas and siti yang sentiasa nyata jelita. mau tak jelita, dah pakai fareeda and premium beautiful. dua-dua barang baik punye.




hmmmm. ;)




with jaja ket. kawan baru yg sangat cool jugak.




okiesss.. dari pagi tak makan. so jom kita balik..kalau tak confirm bunga ni i telan.



but before that wajib amik gambar ramai-ramai with our great leader. walau ramai yg dah balik tapi tetap ramai yg setia menunggu untuk bergambar cdm celebrity ni. cdm salha memang cun abis dengan baju n makeup yang dah sama n sebijik macam dato siti nurhaliza.




together everyone achieve more!!!




seronok dapat kenal u ols.



munge dari kak salha. thankssss kak. love ya.



cian danisha. mama sampai rumah je terus dia hug. and terus amik bunga. get well soon sayang.







 mama love both of u. semakin kuat mama berbusiness semakin sayang korang kat mama kan. so siapa kata buat business akan membuatkan kita abaikan kasih sayang pada anak-anak? tidak sama sekali. semakin aktif berbusiness semakin kita sebagai ibu tau menghargai masa bila bersama anak-anak. actually anak-anak la penguat semangat untuk kita terus berusaha. biar susah sikit dalam masa yang singkat asalkan jangan susah dan menyusahkan orang lain sepanjang hayat.



nak tau lebih lagi tentang business ni? jangan malu jangan segan. just buzz me ya.

salleha
012-3609814







No comments:

Post a Comment