Wednesday, February 22, 2012

Jom shopping oversea

Jom u ols follow saya keliling dunia secara percuma..!!!!
sebelum ni tak pernah terfikir pun boleh melancong ke luar negara. jangan kata nak ke eropah, nak ke asia tenggara pun belum tentu lagi mampu untuk keluarkan belanja sendiri untuk shopping dan uruskan proses ke luar negara. Tapi Alhamdulillah with this business perkara yang tak pernah terfikir dek akal tu dah mampu jadi reality. Bermula dengan vietnam march ni kemudian bakal menyusul pulak pakej ke Guangzhou.The Most Fascinating places in China. A shoppers' paradise.


passport dah renew.
tengok muka dulu dan skrg. beza sangat-sangat. tak sangka yang premium beautiful memang boleh ubah hidup saya 360 darjah. dari segi fizikal, mental dan spiritual. 




Guangzhou memang kota shopping. kebanyakkan barangan yang ada di Malaysia diperolehi di sini. so jom kita ramai-ramai shopping ke Guangzhou. Bawa duit shopping je babe. yang lain korang tak payah nak pening-pening fikir. semua 5 star package, dari flight, hotel, makan minum dan services. best tak??? confirm best sebab semua nye bukan bajet-bajet punye trip.

buzz me 
i will guide u how to get ur free tickets

012-3609814

No comments:

Post a Comment