Thursday, February 2, 2012

family gathering at Alamanda Putrajaya

cuti chinese new year lepas my family telah adakan family gathering yang bertujuan untuk mengeratkan silaturahim di antara kami sekeluarga. walaupun selalu je jumpe kalau ada kenduri kendara tapi bile gathering maca ni lagi happening. macam tahun lepas jugak, alamanda putrajaya jadi tempat pilihan sebab hampir kesemua dari kami tinggal kat area kajang, bangi, putrajaya, ampang. me je duduk menghala ke utara tanah air. and aktiviti kali ni main bowlinggg...walau separuh dari kami je yg dapat join tapi tetap happening macam sebelum nye.

jom layan gambar ;D


with my adik-adik.hahaa.perasan okay ;)

mama and dd memang suka bergambar. and en hubby selalu jadi tukang amik gambar.

ni yang tak best ni. mesti nak kena singgah playland dulu.


in bluessss.

yeahhh we can fly




boleh tak diorg nak swimming kat sini..erkkk..tak pasal-pasal je pak guard tu marah kang.

danisha muka frust coz tak dapat swimming. sorry adik, esok mama bawa pegi swimming okay. la tahzan..hehee.

hahaa..dengar nak bawa swimming je damia n danisha terus happy ;D

okiesss...bowling time.


 bersemangat nak baling bola bowling.








pasukan sorak mama. ada jugak rasa nak baling diorang ni kat lane bowling tu. sebab asik la sibuk dok lalu lalang time mama nak baling bola.huhuu.


my team. abang fadhil and kak anim. yeahhhh...


with tuan haji muda safwan. kalau orang tak tau silap-silap mesti aweks dia ingat  i gf safwan..ngeee.


with my lovely cousin. masayu salleh. nak berkenalan boleh isi form ye. i akan tolong tapis-tapiskan.


hadiah lollypop from bonda ayu..makin rongak la anak haku.


nawi and along.


anak-anak sedara pun tak lepas kan peluang untuk main bowling.


best nye lane budak-budak ni kan. baling la macam mane pun. confirm takkan masuk longkang punye.


my aunty. cik melah. comel tak kite pakai spek cik??? huhuu.


okay..dah abis..next activity kita jumpa lagi okiesss.




en hubby with ijai. my cousin. jarang-jarang dapat jumpe coz ijai ni slalu je offshore.


memang kitorg ni keturunan alergik flash camera. mesti nak posing klw nampak flash. padahal masing-masing tengah rancak berborak.




damia nak sangat posing kat sini. ntah apa yg dia rasa menarik nye tak faham la mama.huhuu.


thanks to organizer along, kak ina and kak hanim yang selalu je bertungkus-lumus untuk family event macam ni.  thanks to AJK TWMTR. next activities jangan lupe invite kami lagi ye. ;)






1 comment:

  1. When someone writes an piece of writing he/she retains the thought of a user in his/her brain that how a user can understand
    it. So that's why this paragraph is outstdanding.
    Thanks!

    Have a look at my web blog :: Quest Bars

    ReplyDelete