Friday, February 24, 2012

after appointment dgn client, appointment dengan anak-anak pulak.


pink lagi.
hahahaaa..nak buat macam mana. dah color ni je yang penuh dalam almari rumah ;)

ni antara aktiviti kalau keluar dengan damia dan danisha. jom la cuci-cuci mata.

mcm biasa mesti makan kat murni cafe at metro prima kepong. suka roti hawaii dgn teh tarik terapung. lepas tu mula la lemak tu terapung-apung. tapi tak pe, lactolite dgn pb penyelamat nye.

penyek danisha jap ;)

ni la keje diorg kalau mama ngan ayah mula nak makan diorg pun mula la lentok sana sini.

dia buat macam rumah pulak dah.

lepas kenyang perut kita gi suka hati jap kat ikano. coz dah alang-alang nak g ukur orang jap g so bawa damia ngan danisha jalan-jalan jap.

kalau dulu jalan-jalan banyak buang masa. but now jalan tetap jalan tapi jalan sambil nyelam minum air.huhuu.

sempat tu dia gi testing candy kat sini. hahaaa.

jerit panggil kakak.


jerit lagi.. abis satu mutiara damansara dengar.

sampai sekarang diorg request playhouse ni. tak de nye mama nak beli. kalau income mama macam hanis haizi n salha zain ye mama on the spot order untuk korang.

horayyyy...happy dapat jalan-jalan.

;)

kecik-kecik dah ada impian nak bawak ferari.

danisha pun sama. kuat verangan. hahaa.

insya'allah mana tau impian jadi kenyataan kan.

kasi asah sket minda diorg untuk jadi creative mewarna.

haaa...ngan mama skali terjebak.

khusyuk 

tengok...pasir pun nak pilih color pink gak. hahahaa

sejam jugak la nak abis main pasir ni.



adik memang pakar kasi terabur pasir ni. huhuu.

dah siap.

cantik tak???

balik umah diorg sambung plak main cikgu cekgi.




2 comments: