Tuesday, January 31, 2012

Why Premium Beautiful as written by Hanis Haizi


sangat tertarik bila baca blog Hanis Haizi tentang penjelasan yang cukup-cukup jelas kenapa perlu pilih premium beautiful untuk kesihatan dan kecantikan kita dan dalam masa yang sama kita boleh tambah pendapatan hanya dengan premium beautiful.

Hanis Haizi merupakan mentor of our group and is a very successful business woman. Imagine dalam umur 28, she is having a monthly income of RM250,000 a month!(as at January 2012 payslip). She works at her own leisurely time and definitely has found her financial freedom and time freedom. Some of you out there may have a different satisfaction in life in terms of career and what not, but this is her choice and I am here to share it with you as to why she made this Premium Beautiful business as her career. 

happy reading ;)

__________________________________________________________________________________

Why Premium Beautiful?
as written by Hanis Haizi
Have you ever wondered WHY we choose PREMIUM BEAUTIFUL not just to WEAR, but to SELL it as well?


  • Premium Beautiful has been established for almost 20 years! In terms of branding kita tak perlu RISAU lagi, sebut jer Premium Beautiful semua orang tahu! Not only that, if this product tak bagus, tak ada orang nak beli mesti dah lama discontinuekan the product?:D
  • The one and only corset in the world rewarded with the  SUPERBRAND award!
  • Superbrand is by invitation only!

  • Lifetime warranty. Come to think of it barang yang kita beli harga 2k++ contoh Handbang, TV, Computers etc... There is no such thing as lifetime warranty! But PB worth every penny! Tak rugi pun keluarkan RM2000+ but the life span is lifetime!! FREE SERVICE! 
  • Barang yang kita jual ni barang yang sangat2 LOGIC!  Perempuan mana tak pakai bra? or baju dalam dan seangkatan dengannya? So Premium Beautiful is the solution for every women out there! Just educate women instead of pakai bra yang memberi manfaat apa-apa pada diri sendiri, better tukar sahaja with Premium Beautiful!


with Premium Beautiful no more 3rd and 4th breast k!

  • Suitable for ALL body types!! From skinny to curvy, pear shape, apple, cylinder and hourglass!! Premium Beautiful custom size for the clients! 
the right way is to get yourself measure first baru dapat size betul!

  • FREE TESTIMONIAL!! Banyak orang share testimonial online! So what you need to do just SHARE it with other people! Senang! 
  • We don't do REPEAT SALES so sangat sesuai for those yang tak suka menjual. So tak payah nak kejar customer all the time. NO NEED to RESTOCK product as well. 

  • Premum Beautiful ni satu jenis je, warna HITAM. Cuba bayangkan if too many colors and design? Sorang mintak polka dot, sorang minta pink with lace and all.... pening! Satu jenis je senang! 
  • Bonus with Premium Beautiful starts from 4-5-6 figure a month! Cool!! That's why when I first started the business I was like ok ni sama dengan gaji freshgrad engineer! So tu yang tak jadi kerja terus sampai today! hehe Work SMART!


  • Jual dah lah sekali seumur hidup, tapi peluang travel tu berulang-ulang kali...so far with Premium Beautiful I have travelled to 7-8 different countries.. and for FREE!
  • Car fund for whole life! Berkat jualan premium beautiful dapat merasa pakai kereta mewah dan bulan-bulan tak perlu bayar! Company bayar! Cool!!

  • Sangat sesuai untuk orang yang nak cari extra income, yang tak ramai kawan, yang tiada pengalaman dalam business or marketing background, yang baru je nak bertatih dalam bidang perniagaan... so instead jump into business sendiri... baik buat Premium Beautiful! No experience required! Sambil belajar sambil buat, dapat intensive training for FREE. Tapi income yang dapat bulanan adalah BERSIH tak ada OVERHEAD nak kena minus semua
So people what are you waiting for come let's join OUR journey together with Premium Beautiful!!

give me a buzz and I will explain to you further on our Business plan.

012-3609814




No comments:

Post a Comment