Monday, January 16, 2012

premium beautiful :: appointment at kuarters kerajaan jalan duta.

sabtu lepas pagi-pagi lagi dah keluar rumah untuk urusan business. wahhh..tetiba pulak sejak dua menjak berbisnes ni pandai tak tido balik lepas subuh. kalau dulu  time tak kenal apa tu premium beautiful after 7am confirm sy akan sambung mimpi-mimpi indah di siang hari sampai la ke pukul 11. huhuuu..buruk kan perangai. ye la dulu tak nampak sangat masa depan. so keje tu nak membuta je. tengok damia and danisha tido mama pun follow jugak. tapi tu dulu. dulu lain skarang lain. skarang masa sangat berharga buat saya membina masa depan yang lebih bahagia dan bebas berbelanja. bukan untuk saya je, tapi untuk family dan masyarakat yg memerlukan.




alhamdulillah akhirnye sy secara tak langsung jadi berani utk drive sendiri without hubby duduk d sebelah lagi. bangga en hubby dengar sy dah drive sendiri untuk jejakkan kaki ke jalan besar kuala lumpur. siap dapat ucapan tahniah lagi.hahahaaa..best nye bile en hubby bangga dan bahagia ade isteri macam haku.alhamdulillah.

nasib baik korang tak banyak ragam. kalau tak memang mama stop kete tinggal kan tepi roundbout batucave tu.

nas khalid. my biz partner. dalam perjalanan nak jumpe client nas la ni. seronok bila rakan kongsi pun bersemangat nak bantu orang lain untuk sihat dan cantik.

sini la destinasi kami. kuarters kerajaan jalan duta. first time sampai sini. alhamdulillah tak sesat. almaklumla dah biasa ikut en hubby ukur jalan dulu-dulu. tu yang untung nye kalau kita ni kaki merayap dari waktu muda.

cik nas makin slim and makin pandai bergaya skarang ni.

gambar curi dari cik nas.

siap di jamu makan mee goreng and kopok lekor lagi dari tuan rumah. thanks wanie. licin kitorg makan.

best okay..siap ada sesi mengajar cara pakai shawl lagi kat client. dah pakai premium beautiful so style tudung pun kena la lain skit.

cantik wanie ni kan. tau tak wanie ni ibu beranak tiga. tiga okay bukan satu. anak dia pulak yang sulung dah darjah tiga. suri rumah sepenuh masa. sebelum datang pakai kan set kat wanie sy dok bayangkan yg wani ni mesti badan besar org nye coz ye la dengar dah ada tiga anak kan. tapi...rupa nye still cantik lagi body n orang nye. walau badan kecik wanie tetap nak pakai pb sebab tau benefits kesihatan yang pb ada.

explain kan tentang premium beautiful yang 70% more to kesihatan and another 30% untuk kecantikan. sebab tau kelebihan pb yang boleh bagi 2 in 1 ni wanie terus beli cash je set dia. alhamdulillah. real testimonies. real product so confirm orang lain pun nak.

nas and wanie. diorg ni rupa nye kawan senegeri. membesar kat pahang tapi masing-masing kalau bersembang keluar loghat kedah depa.

wanie dan anak bongsu nye yg comel. cool je anak-anak wanie.

Thanks wanie and family sudi invite kitorg datang umah siap jamu makan dan minum lagi. bertuah sungguh rasa dapat kenal satu lagi kawan baru yang baik hati dan berbudi bahasa macam wanie. alhamdulillah.




3 comments: