Monday, January 23, 2012

my beautiful business partner

dari hari ke hari nak introduce u ols dengan my business partner yang sama-sama dah rasa pegang income dengan premium beautiful. masing-masing part time je dalam business ni. walau buat sambilan tapi alhamdulillah masing-masing tak buat sambil lewa. semua sentiasa bersaing secara sihat dalam menaikkan taraf ekonomi masing-masing. seronok sebenarnye bila sama-sama buat dan sama-sama dapat hasil nye. yang cantik nye business ni bila ada konsep win win situation dilaksanakan. mudah sangat untuk naik pangkat dan dapat berkat. insya'allah. yang penting hanya amalkan :-

ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN

ni adalah antara rakan kongsi yang tak putus-putus berusaha untuk mencapai kejayaan. semoga usaha kita akan beroleh kejayaan. insya'allah.

my lil sis
simaa roslan
012-637 4069
klang valley, negeri sembilan, melaka.

my ofismate
ezurin
017-280 9088
klang valley, kelantan.

marlisa ineles
016-417 8437
klang valley dan utara.

yang malina
019-570 1335
klang valley, melaka.

nas khalid
012-905 0032
klang valley, utara dan pantai timur.

rugayah
012-253 4099
klang valley especially ampang dan shah alam.


and my new baby
syazana osman
012-266 2703
klang valley.

Insya'allah ramai lagi business partner baru yang akan di perkenalkan tak lama lagi. dengan permintaan premium beautiful yang sangat-sangat tinggi oleh kaum wanita yang penting kan kesihatan dan kecantikkan sekarang ni, maka lagi ramai lah yang akan amik peluang untuk sama-sama menjana ekonomi untuk kemajuan diri, keluarga dan mereka yang memerlukan.


1 comment: