Saturday, January 21, 2012

jumpa bestie at Palma Cafe A Malaysian Bistro, SACC Mall, Shah Alam.

tadaaaaa..ni la kawan lama saya yang sangat lama sudah tak jumpe. nurul ain rashid. my bestie dari zaman degree kat JB dulu. akhir nye lepas bertahun masing-masing berumah tangga and beranak pinak baru la kitorang dapat ketemu semula. windduuuu ko sangat-sangat ain rashid!!! sebab kan terlalu ramai sangat kawan yang nama ain so kena mention skali nama ayah masing-masing. heheheee.

kitorg jumpe pun kebetulan sebab saya nak gi ukur client kat klang. so after work singgah la dulu kat SACC Mall. nasib baik pulak ofis ain dekat je dengan SACC Mall ni. so dapat la kitorg dinner sama-sama kat Palma Cafe A Malaysian Bistro, SACC Mall, Shah Alam ni. kalau tak, memang sampai sekarang la kitorg tak jumpe-jumpe.

ain rashid dulu and skarang tak banyak beza nye. cuma makin putih gebu la yang saya nampak. tak sempat nak korek rahsia macam mana ain semakin gebu gebas macam ni. ain nanti kita jumpe lagi tolong cite okiessss ;)

huhuuu..sedappppp..mabeles...nasi kukus ayam percik. siap minta tambah semangkuk penuh lagi kuah percik Palma Cafe A Malaysian Bistro ni.

nasi kukus ayam berempah. memang biasa nampak kat mane-mane kan? tapi yang ni pun sangat sedapppp okiesssssss. rasa nak makan sekor terus. boleyhh tak? hahaaa.

ni gambaran sebenar muka masing-masing bila sudah kekenyangan. ain rashid sangat hepi dan saya pula nampak macam ala-ala senak perut gitu. almaklumla pakai full set premium beautiful kan. so perut sudah penuhhhhh. huhuu.

korang yang agak-agak terliur tengok gambar nasi tadi tu cepat-cepat la gi makan kat Palma Cafe A Malaysian Bistro SACC Mall ni okies. palma cafe ni diuruskan oleh De Palma Hotels, yang hotelnya ada di sekitar negeri selangor. Palma Cafe ni terletak di tingkat bawah SACC Mall Shah Alam, menyajikan masakan tradisi melayu macam nasi dagang, nasi kerabu ayam percik dan juga makanan barat serta pelbagai jenis mee.

huhuu dah macam host jalan-jalan cari makan pulak. sekian.















No comments:

Post a Comment