Thursday, January 5, 2012

happy at school

ni tahun kedua damia ke sekolah. alhamdulillah sejuk perut dapat anak yang tak de ragam tiap kali kejut bangun untuk pegi skolah. dari 4 tahun lagi damia suke sangat tiap kali mama n ayah hantar dia ke GA. tak tau apesal. mungkin sebab environment GA tu sendiri or mungkin jugak sebab genetik mama yang memang suke pegi skolah masa muda remaja dulu...hahaaa..perasan.

yang paling best, tahun ni mama sendiri dah boleh hantar damia ke GA. almaklumla dah mula beranikan diri drive sendiri. bayangkan dari sebelum damia keluar  perut mama lagi mama dah blaja memandu tapi baru tahun lepas 2011 mama dapat lesen.huahuaaa.dasat kan haku.

opsss..danisha pun nak skolah jugak okiessss.so kita kasi chance kat dia pakai uniform jugak untuk orientation day ni.

class damia untuk 5 tahun. satu class memang limit 15 students je. alhamdulillah sempat register damia utk continue ke GA bandar sri damansara ni.

kakak dah  masuk class, so adik stay with mama kat bawah okies. tengok muka danisha tu. memang danisha tak puas hati coz x dapat follow damia masuk class. hahaa.

two days orientation.

terlompat-lompat danisha cari kakak dia.

tak senang duduk okay...semangat sungguh nak blaja.


akhirnyeeeee...dapat jugak danisha duduk sebelah damia. hahaa. kelakar la danisha ni. selalu nye budak kecik cam dia nangis tak mau masuk skola tapi dia nangis sebab nak skolah pulak.

 nasib baik dia duk diam n tak kacau teacher.

concentrate tu dengan apa yang teacher ajar.hehee.


 muka dah stock penat.

 van skolah damia. terkezut mak bile dengar tahun ni tambang van damia naik sampai 60hinggit. dari 90.00 jadi 150.00

with mila dan anak-anak nye. 

today activity. buat eye, nose and mouth guna tanah liat.




naik car terus pengsan.

3 jam jugak la danisha tido. sampai mama dah nak abis service kete baru dia bangun.





1 comment: