Friday, December 30, 2011

genius aulad induction day

untuk tahun 2012 ni masih kekalkan damia untuk terus menuntut ilmu di genius aulad bandar sri damansara seperti tahun 2011. semua nye disebabkan kepuasan yang kami perolehi lepas setahun damia dapat pendidikan awal di genius aulad ni. sebelum sesi sekolah bermula parents di minta datang untuk collect name card, message book, uniform and sambil-sambil tu boleh visit sekitar kawasan pembelajaran di genius aulad ni.

eeee..damia tak sempat mandi pagi ok.
sepanjang perjalanan mama dan damia, damia tido je dalam kereta. sampai GA baru damia bangun and time tu la baru dapat siap-siapkan dia yang still berbaju tido. huhuu..nasib memang ada standby wet tissue dalam handbag so dapat lah mama lap segala taik yg ada d muka damia. kihkihh.

oh! tak sangka anak sulong ku dah berusia 5 tahun. cepat je masa berlalu. this year damia still attend sesi pagi sepanjang setahun ke GA. mama suka pagi, so damia kena la bangun pagi-pagi ye.


previous year class damia kat level satu. but this year dah masuk 5tahun so kene move to class di 2nd level. and class ni tak ada toys okay damia.


class teacher damia. teacher anizah. bertuah rasa dapat tenaga pengajar yang bersungguh-sungguh dalam membentuk anak-anak kecik kat sini untuk dapat apa yang parents nak. alhamdulillah berkat sabar teachers kat GA ni damia dah kenal A-Z, 1-100, alif ba ta, kenal warna, bentuk dan paling menyentuh hati dia dah boleh hafal doa harian sekali dengan translation lagi.


yup, we must smile, share and listen.


damia selalu baca daily pledge and khalifah pledge ni. alhamdulillah damia semakin pandai and danisha pun dah pandai follow kakak sikit-sikit. apa yang dikeluarkan dari mulut tu biasa nye boleh jadi suatu doa.


sementara tunggu turn nak amik uniform damia sempat snap pic mama dulu.


ngeeee..iklan gigi jap.


sebulan cuti skola makin bolattt.




okay gambar yang kat bawah ni saje je snap untuk info buat diri sendiri and kawan-kawan yang nak tau apa special nye Genius Aulad ni. so u ols boleh la baca words yang ada dalam pictures ni okiesss.







subject yang di ajar di Genius Aulad






















for me Genius Aulad antara pilihan terbaik buat anak-anak saya. suke dengan konsep english islamic GA. for more details u ols pegi la website GA ni ye. http://www.geniusaulad.com.my/




1 comment: