Tuesday, December 27, 2011

premium beautiful dan kawan baru

Sabtu lepas pegi kenduri kawin kakak pada sorang client premium beautiful ni kat kelana jaya. Rezeki tak disangka-sangka asal nye tak pernah kenal pun client ni. tapi diperkenalkan oleh kak kinah samad.huhuu.glamer jap nama kak kinah ye.anyway thanks kak kinah sebab kenalkan kitorg dengan hada. Friendly je hada ni. Ni la yang dinamakan rezeki yang tak disangka-sangka. Tak pasal-pasal kitorg dapat kawan baru yg happy go lucky macam hada.

Yang best nye kat kenduri kawin ni adalah foods dia. Hahaa. Biasalah sy ni bab makan memang suka giler. Alhamdulillah la dapat jemputan dari hada sekeluarga. Foods dia memang lain dari lain. Rasa nya masakan ala-ala negeri sembilan la. Ada masak lemak udang, ayam goreng, sayur kacang botor, perut, cendol, kambing panggang dan lain-lain. Kalau sebut lagi banyak kang mau meleleh pulak air liur korang.


Ni gambar hada after pakai premium beautiful. Nampak kan beza dia. Baru je dua minggu pakai. Sila abaikan gambar sy yang pakai baju rimau tu ye. Nampak macam ibu mengandung la pulak.huhuu.


Sementara pengantin makan beradap kitorg anak branak apa lagi posing dulu la kat sini. Dah tuan rumah bagi green lite so serbuuuuu. Curlasttt kan pelamin dia. Simple cantik menarik. Ni yang rasa macam nak naik pelamin lagi skali je ni.



Okay anak-anak pengantin dah abis makan. So jom kita plak gi isi perut.


Cantik tau dress pengantin dia secantik tuan punya badan.


Siap ada tarian zapin lagi dari penari cilik.



Huhuu. Sedap sampai tak toleh kiri kanan dah kitorg makan. Catering dia pun from negeri sembilan. Masak lomak ni memang fevret den.



Damia n danisha ni sebenar nye mamai-mamai lagi masa ni. dlm kete tadi masing-masing tido. Bila suh makan nasi tak mau pulak. Tapi sibuk suh kupas telur rebus yg tuan rumah bagi. Tak paham betul mama, punye la banyak lauk sedap-sedap kat sini tapi telur rebus jugak korang nak.



Lepas kenyang makan nasi dengan empat ketul ayam Sebelas ekor udang dengan cendol semangkuk, apa lagi time to posing with tuan rumah la pulak.



With hada. U look different okay. With premium beautiful body nampak lebih kemas. memang fungsi utama pb ni membentukan body kita and pb sangat effective untuk mengalihkan lemak-lemak ke tempat yg sepatut nye.



Buncit nye alahai anak-anak mama ni. tak pe, tak pe nanti korang dah besar sket tau la mama pakai kan size pb yang sesuai untuk korang ye. Confirm flat perut muncit anak-anak mama ni.



muka damia n danisha puas hati sbb dapat makan telur rebus.




Okayyy dah jom balik. Mama ada appointment ni.





Dd nak amik gamba buat style lompat-lompat plak.


Memang kanak-kanak riang betul la korang ni.



One two jumpppp…yeayyyy.



Haaaa..yg ni paling x semenggah. Mama plak yang over.


thanks to hada and family sbb sudi jemput kami sekeluarga datang ke majlis kawin ni ye. 
ni yang best ni buat business kasi orang sihat and cantik macam ni coz makin ramai pulak kenalan baru yang kami jumpa. Alhamdulillah.








2 comments: