Wednesday, November 16, 2011

yeahaaa...another free trip for us

What a wonderful life I have. Alhamdulillah thanks to Allah for opening the door of my heart to get involved in this beautiful business. If before, I have no basis…zero knowledge to do business. All forms of business does not interest me. Serious I told u guyssss Memang saya tak suka berniaga….!!!! sy tak suka deal dengan ragam manusia. Sy tak suka menjual. Butttttt… after understanding the concept of this syariah compliant business saya tanpa ragu-ragu mulakan langkah pertama untuk ubah kehidupan dari biasa-biasa ke hidup yang lebih luar biasa sket. Luar biasa tu tak de lah maksud nye sampai jadi alien ke ape. Just ubah dari segi setting minda untuk jadi orang yang positif untuk berjaya. Sebab influence untuk kita cipta kegagalan memang besar percentage dia kat luar sana. Jadi, mind set mesti kena sentiasa positif baru senang kita nak absorb aura kejayaan orang lain.
Okay la tak mau cerita banyak. Nak tau details macam mana nak mulakan langkah pertama dalam business premium beautiful ni cepat-cepat book your appointment with me. Untung u ols tau coz pakej melancong sambil membeli then belah with VVIP package baru je mula. Kalau cepat u ols grab peluang ni confirm ticket free ke VETNAM akan berada dalam genggaman. Dengar citer after Vietnam ni pakej ke LONDON pulak…huhhh…London??? Memang best. Siapa-siapa yang rasa mustahil nak pergi oversea every year tu cepat-cepat la mulakan langkah pertama korang ye. Sebab tak de yang mustahil dalam dunia ni kalau kita terus berusaha, sujud dan berdoa pada NYA. Memang rezeki Allah yang tentukan tapi kalau kita tak de usaha, duduk termenung goyang kaki je ingat DIA senang-senang nak bagi ke??? And readers, remember..rezeki tak semestinye dalam bentuk wang ringgit semata-mata tapi kebiasaannya rezeki ni akan muncul dalam bentuk peluang. Peluang yang kita sendiri tak sangka-sangka.

Lets join us to pursue a dream.

Hurry up guyssss….

Free ticket to Vietnam are waiting for u.
 
sutera Vietnam…fuhhhhhh…free trip…bawa duit shopping je datang sini.
So let do it together and of coz we can fly together.

 
call me a.s.a.p

012-3609814

 
BB Pin

257D41EB




No comments:

Post a Comment