Wednesday, November 23, 2011

woweeee 19 tahun sudah..!!!!



alhamdulillah praise to Allah coz bernaung di bawah syarikat yang betul-betul kukuh. bayangkan hai-o dah 19 tahun bertapak di Malaysia. baca betul-betul....sembilan belas tahun okay...kira nye kita pun kalau dah cecah usia 19 tahun tu makna nye memang dah cukup matang la. dah sesuai sangat untuk orang masuk meminang...hehee. dengan usia syarikat yang macam ni memang saya yakin la untuk terus berbisnes dengan hai-o marketing sdn bhd. so guys kalau nak tau details kenapa ramai sangat bumiputra Malaysia boleh berjaya n buat duit dengan hai-o ni boleh la calling-calling me okiesss. will share with u ;) dont worry la dulu saya pun macam u ols jugak. dengar hai-o je terus reject. but after get clear explanation from cdm salha terus terpaut hati nak berbisnes dengan hai-o.

okay la jom tengok gambar-gambar kitorang sepanjang malam anugerah ni berlangsung.
majlis anugerah gilang gemilang ni diadakan di MAEPS Serdang. siyes i tell u beautiful readers...i rasa macam ada kat majlis anugerah bintang popular berita harian pulak. kalau nak tau nape jom la tengok our piccasssss...zassssss


congratsssss my dear cdm
setahun je buat bisnez dapat jadi cdm



my bestie pun follow jugak...huhuu...farah nabilla kalau buat bisness ni confirm next year dapat pakai designer dresses jugak.


peneman setia saya


dah macam gandingan penyampai nona pulak.


with madam lam. 

glamssss abis hanis malam ni. memang ternganga mulut i tengok dress hanis. hasil sentuhan pereka terkenal Datuk Radzuan Radziwill. fuhhhh...confirm puloh ribu ni.

cdm maisarah ibrahim. cantik kak mai malam ni. suka sangat baju kuning macam ni. kak mai punye baju pulak dari jovian mandagie.

huhuu..yang ni my dear sifu. pun glamer abis u malam tu. memang rasa macam ada kat red carpet anugerah bintang popular. pape pun cdm salha punye baju mmg curlastttt.

cantik kan my leaders ni...!!!!! opssss...ni bukan baju sewa ye..semua ni diorg tempah khas untuk majlis ulangtahun ni.

i punye baju??? huhuu..x pe la x yah tau pun x pe... ;D
tapi tudung merah tu saya beli kat najjah boutique kota damansara. sebab cantik tgk farrah deeba pakai. nak tau apa yang best lagi kat najjah ni click la sini


with side line.aliah nasreen. suka aliah..dia sangat cantik n friendly orang nye.


with atie...my side line. kawan lama. dah bertahun x jumpe finally kat sini jugak kitorg bertemu.


yeahhh...v32..lets duit


my hubby with abg al-faath. husband kak salha. dia pun buat business jual corset tau. so kaum adam, dont worry k dalam group kitorg ni ramai lelaki dah mula involve dengan business premium beautiful ni.

beautiful ladiessss


my sis


with yang malina

with cdm kak ana


with kak lily.



ramai kan jutawan hai-o
so u ols still ragu-ragu ke dengan business ni? ;)

hitam merah. beribu usahawan yang datang dari seluruh malaysia.

abg jem pun ada. d jemput khas utk hiburkan kitorg yg datang. memang sempoi salleh yaakob ni.

owhhhh...love ur dress


congrats once again my lovely sifu...u deserve it..!!!!


siap masuk berita harian lagi all cdms yang dapat anugerah.
congratssss...







1 comment: