Tuesday, November 1, 2011

very entertaining...Genius Aulad Little show case

Alhamdulillah...sabtu lepas dapat join aktiviti anjuran genius aulad bandar sri damansara and kota damansara. walaupun agak lewat sampai almaklum la lambat bangun satu hal, nak siap kan damia and danisha tu satu hal, nak siap kan diri sendiri lagi la banyak hal...huhuu..tp sampai jugak kitorg ke majlis kecil-kecilan tapi meriah genius aulad ni. majlis diadakan di ballroom Tropicana golf and resort.

Proud of all loving teachers at GA Bdr Sri Damansara.Good job! the little showcase was awesome.
thanks to all teachers and management of this event.


kami anak beranak. macam biasa. wajib bergambar walau damia x berapa sihat.
x de mood dia nak bagi pose terbaik waktu ni..huhuu..baru baik demam la katakan.
buat kat sini.
show. actually bukanla show yang glam2 macam AIM ke hape. tp show ni show diorg nyanyi lagu n doa-doa yang dah di ajar dari awal tahun persekolahan.
sikit motivasi dari Dato' Hj Muhammad Zakaria, Managing Editor of Telaga Biru, Penulis, Kolumnis, Motivator and TV Panel Program.
gambar gelap ;(
ramai ibu ayah yang dtg bagi support termasuk la saya. ;)


damia muka letih.mula-mula sampai je muka dia macam ni. dah jumpa kawannn..hmmmm..terus sihat segar bugar ;D
dd with aina. damia punye classmate. geram tau ngan aina ni...comelll...rajin pulak tu bertudung g skolah.
damia with Amber ;) speaking london budak comey nih.
danisha dgn kawan damia. classmate damia la ni. damia kata name dia amir.
this is wafiy...mummy wafiy cakap yang anak dia slalu cite kat skola ada pompuan cantik..pompuan tu damia la...hahahaaa..tergelak besar mama dengar. alhamdulillah...cantik ye anak mama n ayah. hope akhlak pun kekal cantik ye sayang.
org sibuk tengok show diorg dok sibuk tgok ipad.
afifah, damia and amber
adik excited dapat doorgift. terus suruh buka.
oh..gambar mama wajib ambik okiessss..hehee..
habis show kitorg plak naik stage buat show ;)
ayah kelaparan. licin dua bekas pulut and ayam rendang yg GA bekal kan.


sapa yang nak modal cilik boleh amik damia ni ha...x yah suruh posing dia sendri pandai bagi pose..huhuu.


hehee...mama tiap kali tgk gambar danisha mesti nak gelak. gelak  sebab telatah dia. ligat skit danisha ni dari damia. kan adik kan..adik clever girl kan.. ;)









very entertaining..we had fun! :) congrats to GA
next year kita join lagi ye.

No comments:

Post a Comment