Tuesday, November 29, 2011

premium beautiful real testimonies

okay la ramai tertanya-tanya kan betul ke premium beautiful ni boleh bagi shape n slim kan si pemakai???

jawapan saya untuk dapat kan shape tu memang yerrrrr....!!!
sangat-sangat setuju. sebab fungsi utama premium beautiful ni memang untuk alih kan lemak-lemak yang bersepah kat badan kita tu untuk duduk diam-diam kat tempat sepatut nye lemak tu duduk. so kalau korang tak caya peratikan la gambar-gambar testimoni sy kat bawah ni. diorang ni semua memang dah dapat shape badan yang sesuai dengan tinggi masing-masing. untuk shape memang pb boleh bagi kesan serta merta. pakai je pb korang boleh dapat shape korang balik. ada tu siap boleh pakai balik baju-baju lama dia.

ni si cantik manis farah nabilla. walau single n tak de cik abang lagi tapi dia still nak pakai premium beautiful. bukan apa, untuk kesihatan jugak yang paling utama. coz pb ni pun benefits dia selain utk cantik dia jugak sangat effective untuk kesihatan dalaman.

weeee.......ni my lovely kak ana. dah ada anak lima okiessss. tapi sebab sayang kan en hubby sangat-sangat, so kak ana pun pilih pb untuk baik pulih bahagian dalaman dia n untuk dapat kan shape badan yang nampak kemas.  u ols pun tau kan orang pompuan ni kalau dah sekali beranak, banyak part dalaman tu longgar sane longgar sini, sakit sane n sakit sini. so insya'allah premium beautiful ni boleh jadi satu rawatan alternatif untuk baik pulih bahagian dalaman kita. kira smart la kak ana ni. dia pilih mencegah dari mengubati. kalau dah sakit duit dua ribu boleh jadi 200 ribu. ;)

fuyooooo...ni cik nas. memang ketara kan shape nas dulu n skarang. actually amik masa yang agak lama jugak la nak meyakin kan cik nas ni untuk pakai premium beautiful ni. tapi akhir nye lepas tersarung nye pb ni kat body dia terus solid u body cik nas. n cik nas ni fully breastfeed baby dia. dari experience pakai pb ni air susu nas makin productive. tak de dah cik nas pening-pening kepala nak cari ubat tambah susu. so buat ibu-ibu yang risau kekurangan susu badan cepat-cepat la dapat kan pb masing-masing. jangan risau tak de kesan sampingan merbahaya pada bayi korang. pb selamat okay untuk setiap lapisan.

phewwwwiiitttt. ni cik yin.
 nampak tak macam mane premium beautiful alih kan lelemak cik yin ke tempat yang sepatut nye. before, memang tak nampak sangat lekuk-lekuk but now pinggang cik yin jelas kelihatan. huhuhuuu. buat yang dah kawin tu jangan sesekali amik mudah ye tentang penampilan diri kita. coz cik abg kita sebenar nye sentiasa perhati kan kita walau pada zahir nye jarang sekali dia luahkan isi hati dia untuk tengok wife dia secantik waktu bercinta dulu. n kita as a wife kena tau, kat luar sane pulak ramai yang dok peratikan en hubby kita. jadi cepat-cepat la amik langkah berjaga-jaga dengan mengamalkan pakai pb n bukan nye jadi pengamal ilmu-ilmu yang tak sepatut nye untuk ikat suami ;)
this is yuennee. my chinese colleagues. yuennee c-sect waktu bersalinkan 1st baby dia. after luka c-sect kering je dia terus dapatkan set premium beautiful ni. kalau ikut kan chinese memang lebih kepada herba kan untuk diorg jage kesihatan badan. tapi lepas buat research tentang premium beautiful yuennee dengan yakin pilih untuk pakai pb. senang. hari-hari boleh pakai. almaklum la baju dalam kan. of coz la hari-hari kena pakai. lagi pun dah pb ni 70% untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan. so dah ade dua dalam satu better piilih cara macam ni je. selamat, sihat, n tak terseksa pun jiwa raga sepanjang hari pakai pb. 

 ni pun satu lagi testimoni yang puas hati dengan pb. lebih-lebih lagi bab tambahkan susu badan tanpa kesan sampingan pada anak. kak rog memang susu kan baby mikhail dia sepenuh nye. dia pun tak sangka dengan pakai pb je susu badan boleh jadi banyak. kalau mula-mula dulu kak rog beli pb ni untuk dapatkan shape badan je. tapi boleh pulak dapat benefit lain selain dapat body yang solid tanpa menggelebeh. memang pb akan firm kan body kita.pb tak mungkin jadikan kulir kita menggelebeh kalau tetiba badan kita susut pakai pb.
nak tau lebih tentang pb dan penyusuan boleh click sini
 
okay la...banyak lagi sebenar nye testimoni yang sy nak share kat sini. so u ols tunggu k. akan ada lagi testimoni yang best-best akan sy share kan. opsss...lupe nak bagi tau. pb ni bukan semata-mata untuk orang besar nak jadi kecik je tau tapi untuk yang kurus kering nak jadi ramping berisi pun boleh aje ;) 

nak tau details
call me a.s.a.p

012-3609814

 
BB Pin

257D41EB






No comments:

Post a Comment