Thursday, November 3, 2011

Opssss...she did it again ;)

opsss...she did it again ;)
yessss...u see jual baju dalam je pun boleh je glamer...kalau dulu dah masuk berita harian and majalah nur and now masuk majalah nona pulak. hanis haizi mmg one of the top agent for premium beautiful corset. bertuah rasa dapat duduk bawah bimbingan group hanis. wanita muda yang cekal dan bersemangat kental. makin banyak kritikan yang di terima makin menjadi-jadi kejayaan yang hanis dapat. Alhamdulillah...ni la apa yang dijanjikan Allah...kalau niat kita ikhlas dan sabar menempuh segala ujian dan dugaan insya'allah ganjaran kejayaan la hasil nye. buat pengikut setia hanis mesti la ada sikit rasa bangga kan bila leader yang mudah didampingi ni makin hari makin glamer dan berjaya. and buat yang mengikuti hanis tapi secara sinis mesti terbakar je jiwa raga tengok kejayaan hanis and rakan kongsi lain yang makin hari makin menjadi-jadi kan??? huhuu...

i pun panaz jugak rase bila tengok banyak nye la hai negara yang tak tercapai akal kalau nak pergi sendiri. tapi bayangkan dengan business premium beautiful ni je hanis boleh pergi melancong PERCUMA ke negara-negara yang memang best such as TOKYO, BEIJING, SWITZERLAND, PERTH, HONG KONG, and coming soon HOLLAND BELGIUM and VIETNAM. 

Nona magazine keluaran november 2011 okiesss...boleh la dapatkan di pasaran sekarang. 


jeles tak??? jeles tak???
free of charge with 5 star package...i repeat...5 star package hokeyyyhhhh.. bukan cikai2 and bukan yang planning bajet sendiri punye. semua ni company baju dalam ni yang sponsor.


tokyo...best nyeee...
korang dah pergi? kalau dah alhamdulillah la...tapi free ke? kalau nak yang free boleh aje...lagi x yah nak pening-pening kepala fikir bajet kapal terbang, sewa hotel, nak cari makan minum yg halal. semua di uruskan company jual baju dalam premium beautiful ni...


seronok kan hidup...lepas berhempas pulas buat kerja dapat pulak ganjaran shopping kat oversea macam ni. korang x nak ke? kalau nak jom cepat2 buat appointment boleh saya explainkan macam mana cara nye.

hohohoo..best nye bila selalu berdampingan dengan orang yang beraura positif macam ni. makin banyak aura positif makin terbuka minda ke arah kejayaan.

best tau tetiap minggu dapat amik gambar ngan celebrity.
so u ols yang ada mentaliti negetif tentang business ni terpulang. but just a plain reminder...never simply judge ppl yg u tak pernah kenal atau bertegur sape dgn nye and never simply jatuh kan hukum berkat atau tak berkat sesuatu perkara tu.

hanis dalam majalah nur


hanis dalam berita harian

nak melancong free jugak?????
pakej ho ho holland belgium dah lepas so jom la grab peluang untuk pakej yang baru buka bulan november 2011 sampai januari 2012 ni. 5 star pakej ke vietnam. vietnam??? yess vietnam...walau ada yang dah pernah pergi tapi percaya la trip yang company bagi ni memang sangat berbeza. u ols tak payah pening-pening nak arrange sendiri. just bawa badan, beg baju n duit shopping je.

call me a.s.a.p
012-3609814

BB Pin
257D41EB

nak dapatkan rebate premium beautiful pun cepat-cepat la call i okay...boleh bagi free fitting n free consultation.


3 comments: