Monday, November 21, 2011

hajjah dan haji muda

huhuuu...lama betul gambar-gambar nganta orang p haji ni di perap dan d pekasam kan. so as per request by farah nabilla zakaria sy pun dengan kadar segera kena la upload gambar-gambar ni semua. sampai kan hajjah rokiah n haji muda safwan dah balik dari makkah baru nak upload pics ni..huhuu..sowrieeee...

antara sedara mara yang menghantar bakal hajjah n haji di kompleks tabung haji kelana jaya.

ni ngah saya. kira kakak pada ibu saya la. ngah akan ke mekah ditemani anak bongsu nye. alhamdulillah termakbul doa ibu nak pergi mekah ditemani anak lelaki nye.

















damia dan bonda ayu


my sis n my mom ;)


with tuan haji muda...untung ko safwan..muda2 dah dapat title haji. alhamdulillah.


after this ke mekah dengan isteri tersayang pulak ye??? bertuah la siapa yang jadi wife safwan ni nanti.


with nawi...
nawi i upload ur photo la...heheee..sbb kamu kata rajin jugak baca blog kita kan???? heheheee...




ni la farah nabilla...
my lil sis, my bestie...
dia memang suka buadak2 n budak2 pun suka kat dia.


kan betul...nampak x??? budak2 mmg suke tul ngan aunty parah ni....i pun x sure mandrem apa dia guna..hehehe..


amik berkat ye jumpe org nak ke mekah.




dirah n anak2 buah kesayangan...huhuu...








danisha n tokma..haus adik ye...berbotol-botol minum air kososng.


fuhhh...patah la pinggang ko farah kalau hari2 dukung damia ni.


with my cousin...






tiba waktu untuk berlepas...so bergambar dulu walau dah x berapa ramai.


with nurul nadiah ahmad...


kawan sepermainan dari kecik..my cousin la ni...windu zaman loklak kitorg dulu..tapi skrg dah x leh nak loklak sangat sebab masing-masing dah ade anak..huhuu..so x sesuwaiii okiessss...

alhamdulillah...now ngah n safwan dah selamat kembali dari tanah suci mekah. insya'allah dapat haji mabrur. moga-moga one day nanti dapat la saya dan suami serta my parents n parents in law menunaikan haji di makkah al mukarammah. insya'allah.

2 comments: