Tuesday, November 29, 2011

premium beautiful real testimonies

okay la ramai tertanya-tanya kan betul ke premium beautiful ni boleh bagi shape n slim kan si pemakai???

jawapan saya untuk dapat kan shape tu memang yerrrrr....!!!
sangat-sangat setuju. sebab fungsi utama premium beautiful ni memang untuk alih kan lemak-lemak yang bersepah kat badan kita tu untuk duduk diam-diam kat tempat sepatut nye lemak tu duduk. so kalau korang tak caya peratikan la gambar-gambar testimoni sy kat bawah ni. diorang ni semua memang dah dapat shape badan yang sesuai dengan tinggi masing-masing. untuk shape memang pb boleh bagi kesan serta merta. pakai je pb korang boleh dapat shape korang balik. ada tu siap boleh pakai balik baju-baju lama dia.

ni si cantik manis farah nabilla. walau single n tak de cik abang lagi tapi dia still nak pakai premium beautiful. bukan apa, untuk kesihatan jugak yang paling utama. coz pb ni pun benefits dia selain utk cantik dia jugak sangat effective untuk kesihatan dalaman.

weeee.......ni my lovely kak ana. dah ada anak lima okiessss. tapi sebab sayang kan en hubby sangat-sangat, so kak ana pun pilih pb untuk baik pulih bahagian dalaman dia n untuk dapat kan shape badan yang nampak kemas.  u ols pun tau kan orang pompuan ni kalau dah sekali beranak, banyak part dalaman tu longgar sane longgar sini, sakit sane n sakit sini. so insya'allah premium beautiful ni boleh jadi satu rawatan alternatif untuk baik pulih bahagian dalaman kita. kira smart la kak ana ni. dia pilih mencegah dari mengubati. kalau dah sakit duit dua ribu boleh jadi 200 ribu. ;)

fuyooooo...ni cik nas. memang ketara kan shape nas dulu n skarang. actually amik masa yang agak lama jugak la nak meyakin kan cik nas ni untuk pakai premium beautiful ni. tapi akhir nye lepas tersarung nye pb ni kat body dia terus solid u body cik nas. n cik nas ni fully breastfeed baby dia. dari experience pakai pb ni air susu nas makin productive. tak de dah cik nas pening-pening kepala nak cari ubat tambah susu. so buat ibu-ibu yang risau kekurangan susu badan cepat-cepat la dapat kan pb masing-masing. jangan risau tak de kesan sampingan merbahaya pada bayi korang. pb selamat okay untuk setiap lapisan.

phewwwwiiitttt. ni cik yin.
 nampak tak macam mane premium beautiful alih kan lelemak cik yin ke tempat yang sepatut nye. before, memang tak nampak sangat lekuk-lekuk but now pinggang cik yin jelas kelihatan. huhuhuuu. buat yang dah kawin tu jangan sesekali amik mudah ye tentang penampilan diri kita. coz cik abg kita sebenar nye sentiasa perhati kan kita walau pada zahir nye jarang sekali dia luahkan isi hati dia untuk tengok wife dia secantik waktu bercinta dulu. n kita as a wife kena tau, kat luar sane pulak ramai yang dok peratikan en hubby kita. jadi cepat-cepat la amik langkah berjaga-jaga dengan mengamalkan pakai pb n bukan nye jadi pengamal ilmu-ilmu yang tak sepatut nye untuk ikat suami ;)
this is yuennee. my chinese colleagues. yuennee c-sect waktu bersalinkan 1st baby dia. after luka c-sect kering je dia terus dapatkan set premium beautiful ni. kalau ikut kan chinese memang lebih kepada herba kan untuk diorg jage kesihatan badan. tapi lepas buat research tentang premium beautiful yuennee dengan yakin pilih untuk pakai pb. senang. hari-hari boleh pakai. almaklum la baju dalam kan. of coz la hari-hari kena pakai. lagi pun dah pb ni 70% untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan. so dah ade dua dalam satu better piilih cara macam ni je. selamat, sihat, n tak terseksa pun jiwa raga sepanjang hari pakai pb. 

 ni pun satu lagi testimoni yang puas hati dengan pb. lebih-lebih lagi bab tambahkan susu badan tanpa kesan sampingan pada anak. kak rog memang susu kan baby mikhail dia sepenuh nye. dia pun tak sangka dengan pakai pb je susu badan boleh jadi banyak. kalau mula-mula dulu kak rog beli pb ni untuk dapatkan shape badan je. tapi boleh pulak dapat benefit lain selain dapat body yang solid tanpa menggelebeh. memang pb akan firm kan body kita.pb tak mungkin jadikan kulir kita menggelebeh kalau tetiba badan kita susut pakai pb.
nak tau lebih tentang pb dan penyusuan boleh click sini
 
okay la...banyak lagi sebenar nye testimoni yang sy nak share kat sini. so u ols tunggu k. akan ada lagi testimoni yang best-best akan sy share kan. opsss...lupe nak bagi tau. pb ni bukan semata-mata untuk orang besar nak jadi kecik je tau tapi untuk yang kurus kering nak jadi ramping berisi pun boleh aje ;) 

nak tau details
call me a.s.a.p

012-3609814

 
BB Pin

257D41EB






Saturday, November 26, 2011

salam maal hijrah

jom sama-sama luangkan masa untuk baca doa akhir tahun dan doa awal tahun 1433 H.

Doa Akhir Tahun :  dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah

Doa Awal Tahun : dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu Muharram. 



Selamat Menyambut Awal Muharam kepada semua Muslimin dan Muslimat, semoga dengan kedatangan tahun ni akan lebih memberi makna pada kehidupan kita serta mendapat lebih rahmat dan keredhaan Allah, Semoga Allah melimpahkan rezeki dan limpah kurniaNya untuk kita.

Hari Awal Muharram atau Hari Maal Hijrah merupakan suatu hari yang penting bagi umat Islam kerana ia menandakan peristiwa penting berlaku dalam sejarah Islam iaitu penghijrahan Nabi Muhammad dari Kota Mekkah ke Madinah pada tahun 622 masihi.


Wednesday, November 23, 2011

woweeee 19 tahun sudah..!!!!



alhamdulillah praise to Allah coz bernaung di bawah syarikat yang betul-betul kukuh. bayangkan hai-o dah 19 tahun bertapak di Malaysia. baca betul-betul....sembilan belas tahun okay...kira nye kita pun kalau dah cecah usia 19 tahun tu makna nye memang dah cukup matang la. dah sesuai sangat untuk orang masuk meminang...hehee. dengan usia syarikat yang macam ni memang saya yakin la untuk terus berbisnes dengan hai-o marketing sdn bhd. so guys kalau nak tau details kenapa ramai sangat bumiputra Malaysia boleh berjaya n buat duit dengan hai-o ni boleh la calling-calling me okiesss. will share with u ;) dont worry la dulu saya pun macam u ols jugak. dengar hai-o je terus reject. but after get clear explanation from cdm salha terus terpaut hati nak berbisnes dengan hai-o.

okay la jom tengok gambar-gambar kitorang sepanjang malam anugerah ni berlangsung.
majlis anugerah gilang gemilang ni diadakan di MAEPS Serdang. siyes i tell u beautiful readers...i rasa macam ada kat majlis anugerah bintang popular berita harian pulak. kalau nak tau nape jom la tengok our piccasssss...zassssss


congratsssss my dear cdm
setahun je buat bisnez dapat jadi cdm



my bestie pun follow jugak...huhuu...farah nabilla kalau buat bisness ni confirm next year dapat pakai designer dresses jugak.


peneman setia saya


dah macam gandingan penyampai nona pulak.


with madam lam. 

glamssss abis hanis malam ni. memang ternganga mulut i tengok dress hanis. hasil sentuhan pereka terkenal Datuk Radzuan Radziwill. fuhhhh...confirm puloh ribu ni.

cdm maisarah ibrahim. cantik kak mai malam ni. suka sangat baju kuning macam ni. kak mai punye baju pulak dari jovian mandagie.

huhuu..yang ni my dear sifu. pun glamer abis u malam tu. memang rasa macam ada kat red carpet anugerah bintang popular. pape pun cdm salha punye baju mmg curlastttt.

cantik kan my leaders ni...!!!!! opssss...ni bukan baju sewa ye..semua ni diorg tempah khas untuk majlis ulangtahun ni.

i punye baju??? huhuu..x pe la x yah tau pun x pe... ;D
tapi tudung merah tu saya beli kat najjah boutique kota damansara. sebab cantik tgk farrah deeba pakai. nak tau apa yang best lagi kat najjah ni click la sini


with side line.aliah nasreen. suka aliah..dia sangat cantik n friendly orang nye.


with atie...my side line. kawan lama. dah bertahun x jumpe finally kat sini jugak kitorg bertemu.


yeahhh...v32..lets duit


my hubby with abg al-faath. husband kak salha. dia pun buat business jual corset tau. so kaum adam, dont worry k dalam group kitorg ni ramai lelaki dah mula involve dengan business premium beautiful ni.

beautiful ladiessss


my sis


with yang malina

with cdm kak ana


with kak lily.



ramai kan jutawan hai-o
so u ols still ragu-ragu ke dengan business ni? ;)

hitam merah. beribu usahawan yang datang dari seluruh malaysia.

abg jem pun ada. d jemput khas utk hiburkan kitorg yg datang. memang sempoi salleh yaakob ni.

owhhhh...love ur dress


congrats once again my lovely sifu...u deserve it..!!!!


siap masuk berita harian lagi all cdms yang dapat anugerah.
congratssss...







Monday, November 21, 2011

hajjah dan haji muda

huhuuu...lama betul gambar-gambar nganta orang p haji ni di perap dan d pekasam kan. so as per request by farah nabilla zakaria sy pun dengan kadar segera kena la upload gambar-gambar ni semua. sampai kan hajjah rokiah n haji muda safwan dah balik dari makkah baru nak upload pics ni..huhuu..sowrieeee...

antara sedara mara yang menghantar bakal hajjah n haji di kompleks tabung haji kelana jaya.

ni ngah saya. kira kakak pada ibu saya la. ngah akan ke mekah ditemani anak bongsu nye. alhamdulillah termakbul doa ibu nak pergi mekah ditemani anak lelaki nye.

















damia dan bonda ayu


my sis n my mom ;)


with tuan haji muda...untung ko safwan..muda2 dah dapat title haji. alhamdulillah.


after this ke mekah dengan isteri tersayang pulak ye??? bertuah la siapa yang jadi wife safwan ni nanti.


with nawi...
nawi i upload ur photo la...heheee..sbb kamu kata rajin jugak baca blog kita kan???? heheheee...




ni la farah nabilla...
my lil sis, my bestie...
dia memang suka buadak2 n budak2 pun suka kat dia.


kan betul...nampak x??? budak2 mmg suke tul ngan aunty parah ni....i pun x sure mandrem apa dia guna..hehehe..


amik berkat ye jumpe org nak ke mekah.




dirah n anak2 buah kesayangan...huhuu...








danisha n tokma..haus adik ye...berbotol-botol minum air kososng.


fuhhh...patah la pinggang ko farah kalau hari2 dukung damia ni.


with my cousin...






tiba waktu untuk berlepas...so bergambar dulu walau dah x berapa ramai.


with nurul nadiah ahmad...


kawan sepermainan dari kecik..my cousin la ni...windu zaman loklak kitorg dulu..tapi skrg dah x leh nak loklak sangat sebab masing-masing dah ade anak..huhuu..so x sesuwaiii okiessss...

alhamdulillah...now ngah n safwan dah selamat kembali dari tanah suci mekah. insya'allah dapat haji mabrur. moga-moga one day nanti dapat la saya dan suami serta my parents n parents in law menunaikan haji di makkah al mukarammah. insya'allah.