Friday, October 21, 2011

saleha & salleha

siti saleha & nur salleha

sila cari persamaan.

opsss...entry ni bukan tujuan untuk memperasan kan diri sendiri ye. tapi sebab ramai la pulak kata muka i ada iras2 dengan siti saleha. hmmm...tang mane yang same pun sy tak sure tapi yang penting siti saleha memang sy suke dia start dari dia berlakon cite ustaz amirul lagi. en hubby la yang perasan dulu...terus sampai skarang kalau ada je cite siti saleha berlakon memang dia akan follow...huhuu..tu la dulu bukan main ngutuk cite melayu...hehehee..alih2 cite ustaz amirul, 5 jingga, sudu garfu, nora elena tu pun dia boleh layannnnn...


12 comments:

  1. ugg boots, http://www.winterjackets.us.com/
    barbour coats, http://www.canadagoosecanada.com/
    moncler jackets, http://www.nobis.us.com/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    nfl jerseys wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
    ghd hair straighteners, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
    asics, http://www.asicsisrael.com/
    parajumpers coats, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
    cheap ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    barbour coats, http://www.belstaff.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    ugg sale, http://www.uggoutlet.org.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    air jordan 11, http://www.airjordan11.net/
    ugg outlet, http://www.snowboots.us.com/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete