Friday, October 14, 2011

Promotional cash rebate is ending soon...!!!

u all
promotional cash rebate will end this month
so pada u ols yang tak memiliki magical corset ni lagi cepat2 la grab peluang ni untuk dapatkan premium beautiful dengan harga yang murah. sebab u ols akan dapat cash rebate bergantung pada berapa banyak corset yang u ols beli.

1 set Premium Beautiful = RM225
3 sets Premium Beautiful = RM1000
5 sets Premium Beautiful = RM1700
7 sets Premium Beautiful = RM2500
10 sets Premium Beautiful = RM4500

nak slim macam ni??? mesti nak kan...
so cepat dapatkan premium beautiful sekarang...!!!

and for those yang nak buat business instead of RM3000 u all akan dapat RM4500 as ur first bonus.after this just RM3000 je. so jangan tunggu lama2 bertindak sekarang ;)

Contact me
012-3609814

6 comments: