Monday, October 3, 2011

patio@21 ~ so yummylicious


kalau ada yang tercari-cari tempat makan yang sedap setanding steakhouse t'kemuka dengan harga yang jauh b'patutan and korang pun memang sukakan muzik live maka patio@21 memang memenuhi ciri-ciri yang korang inginkan. 1st time datang sini terus jatuh cinta dengan suasana tenang tempat makan macam ni.

suasana malam di sini.

 agak romantik jugak la untuk korang yang nak buat candle light dinner kan.

ni paling sy suka...asam pedas ikan pari...siap datang for the next day after 1st time pekena asam pedas special ni.


aunty sue...wife pada one of the directors restoran ni. bersungguh aunty sue explain kan menu2 special yang ada kat sini. 

x tau nak order apa...sebab semua nampak sedap and memang lain dari lain. 

nasi goreng kampung...perghhh terangkat..!!!

dumpling..yang ni pun sedap tau..try la. ;)

danisha ni tau la tgh main angry bird tapi tak payah la ngan muka2 skali nak nampak kan angry tu...heheheee...

omelette
made from beaten eggs. quickly cooked with butter, folded around a filling such as cheese, vegetables and meat.

with raihana. 
damia sama la macam danisha...focus main angry bird je keje diorg.




siap ada sofa lagi.

suasana kat sini memang santai abis. tenang je. best la....
selain makanan yang ada pada gambar kat atas tu restoran ni jugak menawarkan pelbagai jenis masakan seperti Asian Fusion, Burgers,Chinese style, thai, hotdogs, vegetarian, indian/pakistani, italian, japanese, mexican, pizza, sandwiches dan juga seafood. 


siap ada live band. 
yang tgh nyayi tu yuna ye..bukan saya ;) kalau sy nyanyi nanti yuna tak boleh cari makan pulak..heheehee.

ni antara menu makanan yang patut cuba. memang sangat2 sedap dan harga pun terbaik punye.
ribs

baked salmon

lobster cheese


lamb rack


nasi lemak rendang

so kalau nak tau lebih lagi apa yang special kat ini boleh la click http://www.facebook.com/nursalleha#!/pages/Patio21/138843496176812. kat sini lagi banyak info yang korang boleh dapat. mana tau ada yang tengah mengidam nak makan steak kan so apa salah nye cuba datang makan kat sini. confirm puas hati. kalau nak buat tempahan atau nak buat birthday party atau ape2 je la yang berkaitan dengan makan-makan boleh la tanye person in charge patio@21 ni ye.
Contact:
Encik Noor Azmi Ahmad
Hotline: 016-3983140
Email: scudai@hotmail.com
facebook : http://www.facebook.com/nursalleha#!/pages/Patio21/138843496176812

Lokasi:
16-1 Jalan USJ 21/6,
UEP Subang Jaya,
47630 Selangor

Waktu Operasi:Isnin - Jumaat : 1 petang - 12.00 tengah malam
Sabtu : 7.00 petang - 1.00 pagi

Kemudahan Lain Yang Disediakan:
Wi-Fi (UniFi & sangat laju)
Surau (berasingan diantara lelaki dan perempuan)

2 comments: