Tuesday, October 18, 2011

beautiful rewards

class hari ni ada celebration untuk our new CDM and pemenang jam tangan. woweee...sebulan sampai 9 orang jadi CDM...!!!! 10 orang dapat jam????!!!! memang hebat anak-anak didik hasil canaian kak ana dan abg lan ni. CONGRATSSSS pada semua yang berjaya capai level tertinggi dalam bisnez ni. u ols memang hebat.

before masuk class isi perut dulu la.


ramai nyeeee yang datang nak kaut ilmu dan rai kan our new CDM. sampai kitorg kena la duduk bersila kat lantai. ni la akibat kalau datang lambat ;'(


ramai tak ramai la kan...yg duduk kat depan x snap pun pic.yang duduk bersila kat tangga, kat level atas lagi. memang dasyat aura stokis B32 batu cave ni. ramai nak amik peluang untuk berjaya macam CDM-CDM yang ada kat depan class ni.


terpaksa teleng-teleng kepala tengok dari screen ni je.


kak liza bagi speech time O group. memang i tabik spring la dgn kak liza ni. engineer PETRONAS dengan gaji almost 5 figures. Tapi lepas dengar CDM salha present peluang dalam bisnez ni terus dia grab je buat bisnez premium beautiful ni.


tak sampai setahun buat bisnez terus resign 24hours dari Petronas.buat bisnez premium beautiful secara fulltime.


now income puluh-puluh ribu. best nye dapat bergambar dgn bakal jutawan hai-o ni.
amik aura skit ye kak liza ;) bak kata kak liza siapa sangka kan orang chubby macam dia pun boleh jual premium beautiful. memang special bisnez ni..x kira la fizikal u macam mana sekali pun yang penting diri u sendiri nak atau tak nak je rebut peluang yang ada. buang semua alasan yang jadi penghalang.


kalau CDM kak adliza yang duduk bawah pimpinan CDM Salha ni pun dah boleh berjaya. insya'allah dengan berkat usaha dan sabar, salleha pun bakal menyusul..tehehe ;D


my sis...alhamdulillah.
walau masih bujang terbuka hati dan minda dia untuk bersedia bagi menghadapi hari-hari mendatang. ingat ye u ols harga barang makin lama makin naik. gaji pun memang akan naik tapi berapa banyak lah sangat naik nye. ada masa kita punye level gaji tu akan stay takat tu je la. jadi jom bersedia dari skrg untuk segala kemungkinan yang kita sendiri susah nak ramal.


with mas. my side line. best nye la business premium beautiful ni. makin hari makin ramai kawan yang positif dapat kita jumpa. memang best hidup bila setiap hari cerita tentang business, cerita tentang masa depan diri sendiri, anak2, keluarga dan mereka yang memerlukan.


with adibah karimah.
side line jugak. dah dapat tabung kereta dah adibah ni. congratssss. badan je kecik tapi ibu anak dua ni punye la bersemangat tinggi dalam bisnez.


with aliah nasreen.
very beautiful young mummy. now income dah cecah 10k monthly. pun keje under petronas jugak. tapi still nak buat business ni sbb sendiri boleh generate brapa yang kita nak.


Dr. tahirah.
salah sorg pemenang jam tangan. u ols kalau nak tau siapa yang dapat jam tangan ni makna nye income diorg mmg dah touch 5 figures hokayyy..mean 10k above dengan hasil jualan RM100,000.00 sebulan... see..doctor pun join jugak business premium beautiful ni. so u ols yang tgh pikir-pikir tu baik cepat2 amik peluang. benda baik jangan tangguh-tangguh.


tak sah kalau tak amik aura pemimpin hebat macam hanis haizi ni. muda2 dah bebas hutang. kalau sy dulu baya2 hanis baru nak dapat keje tetap. terkontang kanting hidup. nak bebas berbelanja tu memang tak dapat la. yang dapat bebas berhutang ada la. sebab semua nye nak, so credit card je la jawapan nye.


barisan CDM baru.
sorang engineer dan dua lagi doctor pakar. kalau golongan profesional pun nampak peluang cerah dalam business ni tak kan kita nak pejam mata je tunggu rezeki turun dari langit. jadi cepat-cepat lah bertindak. jangan terlalu takut dengan perubahan. jangan terlalu takut memikirkan kesusahan di peringkat permulaan. biar berkorban masa, tenaga dan wang ringgit sikit di waktu muda ni. jangan nanti dah makin berumur dan komitmen makin bertambah baru tercari-cari peluang untuk berniaga. 
yang dah berada dalam bidang ni teruskan perjuangan sebab korang dah ada dalam platform yang kukuh. tinggal nak usaha kan sebaik mungkin je peluang yang ada. dan pada u ols yang nak tau lebih lanjut tentang business ni boleh la hello hello sy okay...i will share with u. business ni memang tak merugikan malah mendatangkan keuntungan berlipat ganda bila usaha kita pun sama-sama dilipat gandakan.

call me for more details 
012-3609814

cutelady

No comments:

Post a Comment