Thursday, October 27, 2011

The Beautiful about this business


business yang tak kira siapa kita. 
kerani, suri rumah,student, ustazah, cikgu, pensyarah, doctor pakar, doctor haiwan, pembantu penguatkuasa...

bukti dah ada jadi apa tunggu lagi. rebutlah peluang untuk berubah. Allah tak kan merubah kita kalau kita yang tak nak berubah. fikir-fikirkan lah. if you want it definitely you can do it. sebab dalam business yang tak mengenal latar belakang pendidikan kita ni, apa yang penting hanya la kemahuan. with determination, hopes, guidance and the most important thing is right attitude. so, take your first step.

call me a.s.a.p
012-3609814

BB Pin
257D41EB

premium beautiful dalam majalah PA&MA

seperti yang disarankan dalam majalan PA & MA keluaran october 2011...premium beautiful memang effective untuk wanita lepas bersalin...boleh refer entry lepas kat sini ada saya ceritakan tentang kelebihan premium beautiful untuk ibu-ibu lepas bersalin.


premium beautiful ni bagus untuk ibu lepas bersalin sebab....????
*Mengeluarkan angin dalam badan


*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.
okiessss...do call me untuk dapat kan special price premium beautiful ni ye. cash rebate still on... untuk dapatkan free fitting...free consultation...



call me a.s.a.p
012-3609814

BB Pin
257D41EB

Friday, October 21, 2011

saleha & salleha

siti saleha & nur salleha

sila cari persamaan.

opsss...entry ni bukan tujuan untuk memperasan kan diri sendiri ye. tapi sebab ramai la pulak kata muka i ada iras2 dengan siti saleha. hmmm...tang mane yang same pun sy tak sure tapi yang penting siti saleha memang sy suke dia start dari dia berlakon cite ustaz amirul lagi. en hubby la yang perasan dulu...terus sampai skarang kalau ada je cite siti saleha berlakon memang dia akan follow...huhuu..tu la dulu bukan main ngutuk cite melayu...hehehee..alih2 cite ustaz amirul, 5 jingga, sudu garfu, nora elena tu pun dia boleh layannnnn...


Thursday, October 20, 2011

premium beautiful hilangkan stretchmark


Ada tak antara korang yang suffer stretchmark macam ni..???


macam ni...



or lagi teruk macam ni ha...???



eeeeeeee....gelikan...sy pun geli jugak...

jangan amik mudah ye masalah stretchmark ni. walaupun orang lain tak nampak bahagian perut kita tapi cuba bayangkan apa perasaan hubby kita kalau selalu tengok perut kita buruk macam ni? kesian ke hubby...cuba la  kasi dia nikmati pemandangan indah tubuh badan kita sepertimana indah nye waktu mula-mula kawin dulu. walau dah berapa anak u ols sekali pun tolong pastikan kecantikan kulit badan anda terpelihara ye. jom cantik untuk suami dengan pakai PREMIUM BEAUTIFUL corset.

thru my experience premium beautiful memang sangat effective untuk mengurangkan masalah kulit merekah atau stretchmark macam ni. kalau tak percaya boleh la jumpa saya personally untuk tengok sendiri bukti hasil dari pemakaian premium beautiful. bayangkan tak sampai seminggu pakai premium beautiful masalah stretchmark perut dapat diatasi. skarang stretchmark bukan masalah lagi bagi saya dan pinggang pun of coz makin slim walau kat rumah tu tak pakai pun premium beautiful.  bukan dari testimoni diri sendiri je malah most of my clients yang pakai premium beautiful sangat-sangat berpuashati dengan kesan FIR atas masalah rekahan kulit perut diorg.  jimat dah duit dari tiap-tiap bulan kena beli losyen and minyak untuk hilangkan strechmark ni. sy ni dah la "rajin" sangat kalau nak sapu-sapu losyen n minyak ni. 

for more details
buzz me
012-3609814
cute_ladyheart@yahoo.co.uk

Tuesday, October 18, 2011

beautiful rewards

class hari ni ada celebration untuk our new CDM and pemenang jam tangan. woweee...sebulan sampai 9 orang jadi CDM...!!!! 10 orang dapat jam????!!!! memang hebat anak-anak didik hasil canaian kak ana dan abg lan ni. CONGRATSSSS pada semua yang berjaya capai level tertinggi dalam bisnez ni. u ols memang hebat.

before masuk class isi perut dulu la.


ramai nyeeee yang datang nak kaut ilmu dan rai kan our new CDM. sampai kitorg kena la duduk bersila kat lantai. ni la akibat kalau datang lambat ;'(


ramai tak ramai la kan...yg duduk kat depan x snap pun pic.yang duduk bersila kat tangga, kat level atas lagi. memang dasyat aura stokis B32 batu cave ni. ramai nak amik peluang untuk berjaya macam CDM-CDM yang ada kat depan class ni.


terpaksa teleng-teleng kepala tengok dari screen ni je.


kak liza bagi speech time O group. memang i tabik spring la dgn kak liza ni. engineer PETRONAS dengan gaji almost 5 figures. Tapi lepas dengar CDM salha present peluang dalam bisnez ni terus dia grab je buat bisnez premium beautiful ni.


tak sampai setahun buat bisnez terus resign 24hours dari Petronas.buat bisnez premium beautiful secara fulltime.


now income puluh-puluh ribu. best nye dapat bergambar dgn bakal jutawan hai-o ni.
amik aura skit ye kak liza ;) bak kata kak liza siapa sangka kan orang chubby macam dia pun boleh jual premium beautiful. memang special bisnez ni..x kira la fizikal u macam mana sekali pun yang penting diri u sendiri nak atau tak nak je rebut peluang yang ada. buang semua alasan yang jadi penghalang.


kalau CDM kak adliza yang duduk bawah pimpinan CDM Salha ni pun dah boleh berjaya. insya'allah dengan berkat usaha dan sabar, salleha pun bakal menyusul..tehehe ;D


my sis...alhamdulillah.
walau masih bujang terbuka hati dan minda dia untuk bersedia bagi menghadapi hari-hari mendatang. ingat ye u ols harga barang makin lama makin naik. gaji pun memang akan naik tapi berapa banyak lah sangat naik nye. ada masa kita punye level gaji tu akan stay takat tu je la. jadi jom bersedia dari skrg untuk segala kemungkinan yang kita sendiri susah nak ramal.


with mas. my side line. best nye la business premium beautiful ni. makin hari makin ramai kawan yang positif dapat kita jumpa. memang best hidup bila setiap hari cerita tentang business, cerita tentang masa depan diri sendiri, anak2, keluarga dan mereka yang memerlukan.


with adibah karimah.
side line jugak. dah dapat tabung kereta dah adibah ni. congratssss. badan je kecik tapi ibu anak dua ni punye la bersemangat tinggi dalam bisnez.


with aliah nasreen.
very beautiful young mummy. now income dah cecah 10k monthly. pun keje under petronas jugak. tapi still nak buat business ni sbb sendiri boleh generate brapa yang kita nak.


Dr. tahirah.
salah sorg pemenang jam tangan. u ols kalau nak tau siapa yang dapat jam tangan ni makna nye income diorg mmg dah touch 5 figures hokayyy..mean 10k above dengan hasil jualan RM100,000.00 sebulan... see..doctor pun join jugak business premium beautiful ni. so u ols yang tgh pikir-pikir tu baik cepat2 amik peluang. benda baik jangan tangguh-tangguh.


tak sah kalau tak amik aura pemimpin hebat macam hanis haizi ni. muda2 dah bebas hutang. kalau sy dulu baya2 hanis baru nak dapat keje tetap. terkontang kanting hidup. nak bebas berbelanja tu memang tak dapat la. yang dapat bebas berhutang ada la. sebab semua nye nak, so credit card je la jawapan nye.


barisan CDM baru.
sorang engineer dan dua lagi doctor pakar. kalau golongan profesional pun nampak peluang cerah dalam business ni tak kan kita nak pejam mata je tunggu rezeki turun dari langit. jadi cepat-cepat lah bertindak. jangan terlalu takut dengan perubahan. jangan terlalu takut memikirkan kesusahan di peringkat permulaan. biar berkorban masa, tenaga dan wang ringgit sikit di waktu muda ni. jangan nanti dah makin berumur dan komitmen makin bertambah baru tercari-cari peluang untuk berniaga. 
yang dah berada dalam bidang ni teruskan perjuangan sebab korang dah ada dalam platform yang kukuh. tinggal nak usaha kan sebaik mungkin je peluang yang ada. dan pada u ols yang nak tau lebih lanjut tentang business ni boleh la hello hello sy okay...i will share with u. business ni memang tak merugikan malah mendatangkan keuntungan berlipat ganda bila usaha kita pun sama-sama dilipat gandakan.

call me for more details 
012-3609814

cutelady

Friday, October 14, 2011

Promotional cash rebate is ending soon...!!!

u all
promotional cash rebate will end this month
so pada u ols yang tak memiliki magical corset ni lagi cepat2 la grab peluang ni untuk dapatkan premium beautiful dengan harga yang murah. sebab u ols akan dapat cash rebate bergantung pada berapa banyak corset yang u ols beli.

1 set Premium Beautiful = RM225
3 sets Premium Beautiful = RM1000
5 sets Premium Beautiful = RM1700
7 sets Premium Beautiful = RM2500
10 sets Premium Beautiful = RM4500

nak slim macam ni??? mesti nak kan...
so cepat dapatkan premium beautiful sekarang...!!!

and for those yang nak buat business instead of RM3000 u all akan dapat RM4500 as ur first bonus.after this just RM3000 je. so jangan tunggu lama2 bertindak sekarang ;)

Contact me
012-3609814

Friday, October 7, 2011

open day genius aulad

open day genius aulad bandar sri damansara.
next year 2012 adalah tahun kedua damia akan ke Genius Aulad bandar sri damansara. Alhamdulillah sepanjang hampir setahun damia kat GA ni banyak jugak perubahan dan perkembangan minda yang damia tunjukkan. memang berbaloi la yuran bulanan dan cara pembelajaran kat sini.
teringat awal tahun january 2011. 1st time hantar damia kat sini punye la excited dia. and alhamdulillah sampai sekarang damia sentiasa semangat je kalau kejut pagi2 tu untuk pegi skolah. tapi ada la jugak sekali dua tu dia boikot tak mau pegi skolah. 
aktivity wajib kami...posing dulu :D
dont worry ye mommies...walau GA ni bertangga tapi ciri2 keselamatan kat tangga ni sangat di ambil kira. lantai mmg x licin and ada penghadang lutsinar kat tepi besi tangga tu. 




tugas ayah ~ isi borang untuk transport.
transport fee depend pada jarak GA and destination. Damia pagi2 kami hantar. balik je kena ada transport. so monthly charge for transport RM100.00 per month.sehala.kalau dua hala...huhhh..fengsannn.


ayah garu kepala sbb baru satu anak je yang skola. belum 2 ke 3 anak lagi ni. huhuu...
relax bang...relax... ;)
kawan damia. adawiyah.
danisha pun nak sangat dah join kakak masuk GA. tapi sorry sayang u r not qualified yet  ;)
muka danisha frust sbb mama tak nak register dia sama..huhuu.
teacher niza...class teacher damia.
after registration kitorg turun bawah dan makan2...yummieee...mmg sedap lemang,lontong, kuah kacang dan mee hun goreng...(aku ni bab makan free semua sedap je)...huhuu.
every week GA ada konsep dia sendiri. this week masa untuk mengenali sejarah nabi-nabi kita. Alhamdulillah damia pun dah hafal nama-nama 25 rasul.
 
 
 


















sampai kelabu muka org tu budak2 ni color..heheheee.

class damia for 2011 ~  4 basrah.
tempat makan.
doa makan alhamdulillah damia dah tau. siap translate lagi
"thank u Allah for the food u give me..amin"
1st day masa mula2 nak pegi GA. semangat waja nak ke skolah tu.
time ni best..macam2 gelagat budak dapat tengok. sib baik damia cool je 1st week dengan new environment.
doa penerang hati. Alhamdulillah seronok bila balik rumah damia ajar adik baca macam2 lagi jenis doa.
pada yang berminat nak anta anak2 kat mane2 GA boleh la click genius aulad  ni ye. yuran biasa nye tak de tulis dalam website GA. but normally i will standby dalam 1.5k for registration fees, uniform, transportation and etc. Monthly fee RM238 monthly for 3 hours lesson.