Wednesday, September 28, 2011

potluck hari raya di pejabat



premium beautiful ladies.
heheeee...ni actually gambar after makan tak hingat dunia. kami ratu-ratu premium beautiful koperasi sejati berhad berposing lagi.

Jadi model lactolite jap ;)
Every morning wajib consume lactolite yang d goncang dlm bliss yogurt. Kalau tak, rasa macam something wrong somewhere je dalam diri ku ini.

Wahhh…u see…I mmg x bleh tahannnnn.!!!!
Nasi kerabu special ada, satay lemak manis ada, mee hailam lada hitam lebih ada, triffle ada, dessert lain yg colorful pun ada. ;)

Ni paling best…!
 “Wadaikipeng”
actually before this pun sy tak pernah tau apa tu wadaikipeng. Mom in law, org banjar perak, so dia la yang buat kan wadaikipeng ni. Rasa dia lebih kurang sama kot dgn putri mandi. Yang bulat2 tu tepung pulut. Cara buat wadaikipeng ni pun lebih kurang sama je macam buat bubur durian jugak.

Amacam…solid x semua mak2 orang ni?
Ada yang anak satu, anak dua, anak 3, anak 5 pun ada ;)


Ni lah hasil mengkaut tadi. Tak boleh amik lebih sbb nanti ada yang tak dapat rasa. Satay pun dah siap bahagi kan sorang 5 cucuk je..huhuu..x cukuppp ;’(  Jemput makan ye kawan2 ;) semua pun sedap.yummmmieeelicious. rugi plak rase kalau tak makan semua menu ni. Kawan2 opis ni memang pandai masak semua nye. Kecuali sy ;’( huwaaaa..nangessss.

Kami lah mak dara opis yang suka berposing J
Tau tak kak ana ni anak dah lima….!!!! lima hokeyhhhh...bukan dua macam I ye..;)) alhamdulillah… pakai premium beautiful makin terserlah beautiful kak ana ni. Pinggang macam kerengga.huhuhuu.
With kak chanty.
sebelum amik gambar kak chanti sempat bisik kat sy yang dia nak beli premium beautiful dengan nas khalid. So nas cepat pi ukur kak chanti.

Sebahagian dari kami ;)

With yuennee.
After 3 months bersalin ceaser yuennee terus pakai premium beautiful. Sebab after bersalin dia sakit pinggang and nak pulak premium beautiful ni siap ada function untuk shape kan badan.  Now..u see her body.wink winkkk..cantik kan. And her age pun nampak macam awal 20an je kan. But she’s actually 30th plus already.

With cik nas yang makin cantik berseri-seri.
Kalau dulu before pakai premium beautiful cik nas selalu kata “sy ni malas la cik auw nak pakai corset ni”
Tapi after pb dah melekap kat badan dia terus tak nak buka dah sampai skrg. Siap join buat bisnez lagi. Next month 1st

income RM4500.00

Ni cik yin.
My biz partner. Makin beautiful cik yin skrg ni. Baju kebaya pun dia dah muat pakai. back pain? no more hokeyyyy :D

This is my lovely sista. Kak rugayah aka naemah.
Ibu menuyusu yg gojessss…Berkat pakai pb berterusan akhir nye body kak rock makin hari makin kecik. Tak lame je lagi confirm jadi body macam anak dara dulu.huhuhuuu.


With miza.
Baju miza nampak besar la. Jangan lupa g hantar oter kat kak jenab ye. ;D
Mula-mula dulu miza keberatan jugak nak beli premium beautiful ni. After obtaining a clear explanation from zurin and nas khalid, miza pun try la premium beautiful. And with the permission of Great Almighty Allah, alhamdulillah a few weeks muka sebelah kanan miza yg ada gangguan urat saraf sembuh. tak perlu rawatan ulangan fisioterapi d hospital selama 3 bulan lagi dah.


No comments:

Post a Comment