Thursday, September 15, 2011

damia danisha and smurf

sementara nak tunggu movie jom posing dulu ala2 smurf yang comel tu ye anak ;D

memang heaven bile dapat spend time macam ni dgn anak2.especially waktu hari org lain bekerja di pejabat.

nak main kejar2 pun boleh.

kita minum dulu..mama dah laparrrr..klw tak nanti mama telan korang dua org..huhuu

baik nye danisha...siap suap kan ayah fries.

yeahaaa...diorg dah tak sabar nak tengok gelagat smurf ni.
selalu tengok dalam game ipad je.

okiesss..jom layan smurffff. damia menghayati sungguh cite ni. dalam panggung tu dengar suara dia je yg dok gelak. huhuuu..

so u guys boleh la kalau ada masa lapang bawa anak2 layan cite smurf ni ye. memang bestttt.

1 comment: