Wednesday, August 24, 2011

shopping raya

niat hati nak g shopping kat kl jalan tar, tapi d sebabkan nak jumpe client so ape salah nye shopping je la kat area ikano, curve and one utama ni. x de la sesak sangat nak bawa damia n danisha skali. jom layan gambar budak bedua ni. 


















asal keluar wajib beli bende alah ni...barbie doll...tp balik umah abis togel semua barbie tu...




adik penat..isi minyak dulu..cian adik jatuh sampai berdarah mulut.

Friday, August 5, 2011

premium beautiful ~ appointment..appointment..appointment

Alhamdulillah...sujud syukur pada Mu ya Allah...sememang nye janji Allah tu sentiasa ade buat hamba2 nye yg sentiasa berusaha untuk mencapai kejayaan. syukur sangat sebab berkat bulan ramadhan ni banyak sangat calling, inbox, msg dari mereka2 yg nak pakai premium beautiful and ade tu siap nak join business terus. u all bayangkan, susah ke actually nak jual pb corset ni? jawapan dari saya mmg TAK SUSAH langsung. sebab permintaan kaum wanita terhadap pb ni sangat la tinggi. 
and dalam business ni x de nye kite nak kena ketuk pintu umah org utk jual barang...orang yg contact kite utk dapat kan barang adalah. tu yg unik nye business pb ni. n now saya makin jatuh cinta dengan perjalanan business ni. 
berkat sabar dan terus berusaha tanpa kenal erti putus asa confirm satu masa nanti semua nye akan terbalas dengan kejayaan. Insya'allah. Pegang pada janji Allah...pegang pada rezeki Allah.pasti akan berjaya.
lagi pun business ni sentiasa dilakukan secara berkumpulan. bukan kite sorang2 je yg buat business ni. kite sentiasa di guide oleh mentor. mentor pulak bukan calang2 mentor. semua nye yang memang diakui pakar dalam product dan strategy pemasaran.

@ curve

@ alamanda

see..sampai leader paling atas pun siap turun padang membantu rakan kongsi untuk capai impian. thanks sifu CDM salha.


with client and bakal biz partner aka my best friend forever..enny...aunt favret damia n danisha ;)

banyak sangat kelebihan premium beautiful ni sampai nak tutup kedai pun x abis cite lagi. client sampai teruja dari nak beli corset je boleh pulak terus nak buat business skali.

so u all yang dah ade keinginan untuk berniaga tu jangan la ragu-ragu lagi. mula kan langkah pertama dari sekarang. niat yang baik jangan sesekali ditanguh-tanguhkan kerana peluang hanya datang sekali saje dalam hidup. jangan di sia-siakan peluang yang ade depan mata kerana sekali ia berlalu mungkin mengambil masa hingga bertahun lama nye baru akan berjumpe semula dengan peluang tersebut. 

insya'allah dengan business ni 9/10 pintu rezeki akan diperolehi. jom Doa.Usaha.Istiqamah.Taqakal. baru boleh kite jadi orang berD.U.I.T. ingat ye...memang wang bukan segala-galanye tapi seganya memerlukan wang. jangan salahkan takdir kira nye kita dilahirkan miskin tapi salahkan diri sendiri yang tak mahu mengubah nasib ke arah yang lebih baik.

call me a.s.a.p
012-3609814

BB Pin
257D41EB



Wednesday, August 3, 2011

keunikan fabrik akwatek akwadyne


KEUNIKAN FABRIK AKWATEK AKWADYNE

~ penyejukan semulajadi dalam cuaca panas.
Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk.
Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan.
Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap).
Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca


Tuesday, August 2, 2011

the best testimonial for premium beautiful


This is a story about our top CDM kak ana.
kak ana before


kak ana said :

"Dulu masa 98 kg , bergambar ngan Dato Siti , rasa mcm mak cik dia pulak , tapi sekarang kalau Kak Na bergambar dgn berat badan 55 kg , ramai org keliru Siti mana yg adik kan .. Tq premium beutiful, lactoo-lite dan herba maharani ... Kerana mu... MUDA ... kan aku kembali ".
the latest kak ana
dalam masa 6 bulan dapat bentuk badan kalah badan anak dara.

kurus, sihat dan berkeyakinan hanye dengan premium beautiful dan lactolite.








Dengan premium beautiful insya'allah bukan je dapat slim kan badan, tapi sihat dan berkeyakinan jugak. dah tu pulak siap boleh generate income tiap2 bulan. kak ana dah bukti kan. jadi kenapa kita hanya perlu tunggu dan terus menunggu untuk tengok je kejayaan orang lain??? tengah muda, sihat, bertenaga ni jom lakukan perubahan ke arah yang lebih baik.

for more details

call me a.s.a.p
012-3609814

BB Pin
257D41EB