Monday, July 18, 2011

Premium Beautiful Short Bra !!!


wahhh!!! its hot!!! short bra...!!!
buat yang tertanya tanya pasal short bra premium beautiful.
ni dia fresh from oven lagi tau. short bra ni product baru premium beautiful.


premium beautiful short bra.


siap di bungkus dengan box yang sangat exclusive. sesuai juga untuk buat hantaran.


function short bra ni pun sama je dengan long bra. ada FIR untuk baik pulih kesihatan dalaman kita
and
Nak tahu apa CIRI-CIRI SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni??

-Rekaan kuasa tekanan dan regangan pada bahagian depan dan tengah coli membantu mengangkat dan menyokong payudara
- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda ini mengembalikan bentuk yang menarik di bahagian belakang
- Seni rekaan bentuk 'U' dan ukiran di lapisan belakang
- Fungi istimewa dalam penyerapan peluh, pengudaraan, hidrofolik dan pengurangan perangkap panas
- Keunikan kuasa regangan 360 darjah membenarkan tubuh untuk bergerak bebas tanpa sebarang kesulitan
- Rekaan unik pada payudara memberi kesan yang maksima.
- Rekabentuk yang elegant menonjolkan keunggulan produk


short bra ni sesuai sangat untuk pregnant ladies ;)
so jom same2 jage our boobs...bukan untuk org lain pun untuk diri sendiri and husband kita jugak.


 SUITABLE TO WEAR EVERYDAY REPLACE YOUR OLD BRA!!
BEST OF ALL IT HAS
LIFETIME WARRANTY!!!


mana nak dapat bra lifetime warranty kan? koyak, tetulang patah, hook tercabut boleh je hantar repair foc bila-bila masa.


AND NORMAL BRA HAVE NO LIFETIME 

WARRANTY AND MOST 

IMPORTANT NO FAR INFRA RED RAYS TO 

AVOID BREAST CANCER ...


nauzubillah...actually ada yang lebih teruk dari ni. tapi saya tak sanggup nak upload. so beautiful readers jom kita sama-sama prevent dari cancer yang sangat menakutkan ni.





SO, GRAB TODAY YOUR PREMIUM BEAUTIFUL


 SHORT BRA AT ONLY


Lain-lain brand for bra pun around RM50++. Ada juga yang harga hampir sama dengan premium beautiful short bra ni.

RM 399 (S)
RM 439 (L)

buzz me
Salleha Roslan
012-3609814

BB Pin

257D41EB


No comments:

Post a Comment