Saturday, July 16, 2011

premium beautiful ~ Why did I choose this business?

 
people must be wondering why did I chose to get involved in this business?
Okay here I want to share with u y?

1) The main reason is because of the PRODUCT
PREMIUM BEAUTIFUL ~ rase nye ramai yang dah tau apa tu premium beautiful corset kan.
·        Its Superbrand
·        Lifetime warranty
·        Corset terlaris di malaysia even client pb ni pun worldwide.
·        Paling best sebab testimonial adalah diri sendiri. So sendiri dah pakai senang sangat la nak share dengan org lain apa yg best nye tentang pb ni. And im very suprising bila husband saya sendiri tau bercerita pasal premium beautiful even though dia tak pakai pun pb ni tp sbb dia nampak banyak perubahan yang ada pada saya dengan mata dia sndri ;)
Dulu kami suami isteri mmg sceptical abis la pasal product pb ni. But not now…
I wear it, I feel it, I love it and now I’ll share about it.

2) because of the strong and stable COMPANY
·        almost 35 years worldwide
·        almost 20 years in Malaysia
·        Syarikat yang mendapat Syariah Compliance di bawah Suruhanjaya Sekuriti


·        Anak Syarikat kepada kepada syarikat tempatan yangg tersenarai di papan utama Bursa Saham Malaysia.
·        Empat anugerah 'Best Under A Billion' selama empat tahun berturut-turut dari majalah Forbes Asia kepada company bermula 2007. Satu-satunya syarikat dari Malaysia yang telah mencipta rekod sebegini. Anugerah ini ialah pemilihan 200 syarikat kecil dan sederhana dari Asia yang berprestasi paling cemerlang.

·        Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.


3) I’m being in the RIGHT and TOP group
And have a great LEADERS
Alhamdulillah I have met a right group where there are great leaders.

Our top leader CDM kak Ana dan CDM abg Lan jadi cover utk majalah personal money  with irfan khairi and yang tiga lagi tu business lain2.

CDM Hanis dalam berita harian
CDM Salha sewaktu di jemput menjadi panelist HUJAH


 
leaders ni banyak sangat membantu dan menjadi inspirasi bagi saya menolong diri sendiri untuk terus bersemangat maju ke depan dan bersedia membimbing bisness partner yang lain.
so, u ols nak jadi one of us, lets join our group, be in the right group adalah penting supaya kita di jaga dan dibimbing dengan betul, do contact me ya!

call me a.s.a.p
012-3609814


BB Pin
257D41EB


No comments:

Post a Comment