Monday, June 20, 2011

makan-makan di Tasik Idaman, Bangi

Assalamualaikum
hi beautiful readers :)

makan-makan adalah antara aktiviti kami sekeluarga di hari hujung minggu. kali ni makan-makan sbb nak celebrate birthday my dad, my bro and my lil bro. kitorg pilih makan kat Tasik Idaman, Bangi. selalu nye mmg area bangi je la yang jadi destinasi pilihan sbb most of them stay at bangi kajang.

damia danisha with tokma



damia and danisha with tok ayah





my family

kami berdua pengguna tegar premium beautiful :)
nak slim dah sihat macam kitorg jom la pakai pb jugak ;)

damia tak de.dia sibuk main pasir

and sibuk nak suruh tok ayah lambung dia sampai langit

mandi peluh la tok ayah korang layan empat cucu dia ni ha.

next..

diana, ibu, danisha and my lil bro sahlan.

danisha pun nak kena lambung jugak :) 

heheee...time ni lawak sbb damia pun sibuk nak lambung danisha...nak lambung punya pasal sampai dua dua tergolek.

suka ye korang dapat main pasir. sampai nangis nangis tak mau balik.

1 comment:

  1. anak sapo la nie..akkakakakaka..geram aku tgk

    ReplyDelete