Wednesday, June 8, 2011

F.O.C 5 star Trip to Holland and Belgium

Assalamualaikum
Hey beautiful readers

Wahhhhhhh…!!!
Im so excited bila dapat msg from my CDM kak salha yang pakej melancong dah mula. It start from June until October 2011. so we have about 5 months to work hard to realize our dreams.
Untuk tahun ni je dah dua buah Negara dah kawan-kawan seperjuangan saya pergi dat is Perth, Australia and dis coming pulak diorg akan fly ke Hong Kong. Tapi untuk both countries saya tak berpeluang ikut sebab masa pakej tu buka saya tak jumpa lagi business premium  beautiful yg sungguh la beautiful ni.
And kali ni pula pakej ke HOLLAND and BELGIUM…!
With 5star VIP package tau. Bukan yg biasa-biasa punye. So bagi orang macam sy yang susah nak pergi melancong sendiri ni memang akan rasa over excited la bila dengar ada peluang untuk ke Holland and Belgium. Dah la makan minum tempat tinggal transportation semua syarikat uruskan. Kita pergi sana hanya bawa badan and duit poket untuk shopping je.




CANTIK KANNNN....!!!

So to all my business partners let us together to do our best to achieve our dreams okay. Kita buat sama-sama then kita fly together to holland and belgium. Bukan senang tau nak dapat peluang ke Europe countries macam ni. Jadi jom sama-sama kita bertindak dari sekarang dan hasil nya pasti Insya’allah kita juga yang akan rasa kenikmatannya.

Yang pasti mesti ingat

ILMU + BERTINDAK + RUJUK = CONFIRM BERJAYA
Tiada kejayaan tanpa menuntut ilmu. that's for sure.

Dan pada anda yang ada impian nak ubah kualiti hidup ke 360 darjah jangan malu jangan segan jom sama-sama kita join this beautiful journey and I’ll share and show to you guys how beautiful this business. Jom ramai-ramai kita penuh kan bas CDM Hanis and CDM Salha ke Holland dan Belgium. Jangan lepaskan peluang yang ada. Jangan hanya jadikan impian anda satu mimpi tapi bertindak lah dan jadikan ianya satu realiti. Tiada yang mustahil dalam dunia ni. Semua mampu kita miliki selagi ada doa, usaha dan ikhtiar yang berterusan n kemudian disusuli dgn tawakal pada NYA. Barakallah.

 want to know how to get this FREE ticket and F.O.C trip???

It is so simple…

contact me 012-3609814

2 comments: