Thursday, June 30, 2011

anakku ;)

Assalamualaikum
hi beautiful readers ;)
kebelakangan ni x brape nak sempat la utk update blog. nak upload pic dalam fb pun x de masa. sbb kalau kat rumah tu asal mama nak ber ipad n nak berinternet mula la damia and danisha pun berebut rebut jugak nak kacau..huhhhh...stresssss...sometimes kena la bangun awal pagi untuk update something n reply email n message kawan kawan.

ni saje je nak upload gamba diorg pakai spek besar yg tgh jadi trend golongan muda remaja skarang ni...comel giler.
danisha pakai spek uncle lan
x mau buka tu.
damia pun nak jugak. comotttt.ngeeeee.
huhuuu..korang ni mmg up to date la.


3 comments:

  1. awadd comeyy sangat DD neh haa ? gerammm betoi .
    heeee . up to date lah DD nehh .

    ReplyDelete