Thursday, May 5, 2011

pesta buku antarabangsa 2011 @ PWTC

Assalamualaikum
Hey beautiful readers

macam dah jadi kebiasaan kalau ada book fair kat pwtc tu mesti kitorg nak pergi punya. For international book fair kali ni saya pergi berlima dengan ibu, cma (my sis), and of coz with my cute lil girls damia and danisha. mane boleh tinggal dua dua dd ni. 

Kalau bawa pulak x dapat la mama nak focus pilih pilih buku. asik kene ikut je korang nak ke mana :"( siap nak berdokong je sepanjang masa dalam kesesakan pesta buku ni. Tapi nasib baik la mama korang ni dah amalkan pakai pakai premium beautiful jadi masalah sakit sakit pinggang x terasa pun macam dulu. :D sukeeeee.

park at LRT Bandar Tasik Selatan then naik train la senang nak ke PWTC sebab tau kalau sampai sana ni sure la susah nak cari parking.


damia and danisha ni memang sgt la suka dapat naik train. nasib baik jugak dlm train tak berapa nak crowded.


damia bercerita kat danisha tapi danisha nampak macam x mau dengar je :D


Patut la adik tak mau dengar. pampers adik dah penuh la mama.  

anjang dd yang rajin melayan kerenah diorg bedua ni.

danisha with tokma





antara booth yang jadi pilihan. Grolier. lama dah nak beli kan diorg set from grolier ni. kali ni ada rezeki lebih so grab aje semua.

 amik set ni. magic english. sgt menarik. damia and danisha sangat suka tengok cd magic english ni. bagus la dari korang dok layan cite antu kak limah tu ha. x rugi la mama beli untuk korang walau harga dia dah sama ngan harga corset premium beautiful mama. :D


Ni pun amik jugak. damia minat fun thinker set ni. sesuai la dengan usia dia yang dah masuk 4years.


booth wajib serbu. Pelima Media Sdn Bhd


serbu sebab... booth ni banyak buku buku berunsurkan islam yang sangat menarik. dan jugak sebahagian besar mereka yang berkerja keras mejayakan pesta buku di booth ni terdiri dari sepupu sepapat saya juga :) tengok la gelagat mereka d hari terakhir pesta buku 2011 ni ha.

k jumpa lagi di pesta buku yang lain k.
.
.
.
.
heheee...sampai je buku-buku ni kat umah ni la reaksi damia n danisha...suka bukan main. walau masih x tahu baca tapi diorg excited sangat tengok buku yg very colorful mcm ni. :D
damia siap melompat suka

 sesi punggah memunggah oleh dua budak kecik ni

hahaha...danisha nak tiru gaya damia tapi x berapa nak jadi.





2 comments: