Wednesday, June 1, 2011

its a beautiful day

Assalamualaikum
hey beautiful readers...

this is a story pasal activites saya bersama damia n danisha d hujung minggu yang indah.

pagi2 dah 2jam bersiap gedebuk gedebak itu ini...kami ke klang attend kenduri kawin sheela&azlan....all d foods here mmg semua nye marvellous wa cakap lu...sy yg jarang2 makan penuh pinggan sejak pakai premium beautiful ni sampai x tahan godaan tgok lauk pauk yg d hidangkan...mmg special...daging masak kicap paling banyak sy telan...sedap hingga menjilat siku korang tau x...?

tengok ha..dah x sabar kitorg anak beranak berkawad nak g makan kat kenduri sheela.
heheee..actually x saba nak jumpe sheela. tp sampai2 pengantin x siap lagi :)

x dapat bergambar ngan pengantin then bergambar dgn pelamin pun jadi la.

heheeheee..muka masing2 bukan main suke sbb dah kenyang dapat makan best.

dari klang kami terus ke one utama sbb Genius Aulad ada buat aktiviti mewarna n storytelling di MPH book store.

chinese kids lagi ramai participate dlm Genius Aulad activities ni.

khusyuk dengar cerita.

1st time damia join open activity mcm ni. saje je bagi dia expose benda mcm ni. bukan apa just utk develop and improve her self-confidence.

:D so colorful. ada improvement dalam mewarna. kalau x before ni asik la tekeluar sane tekeluar sini bila dia mewarna.

damia amik goodie bag

with her classmate Aina. comel sangat aina ni. sweet je org nye.


Thanks Genius Aulad for organizing activity sebegini.

kebetulan cik beautiful ni pun ada di one utama. so apa lagi damia la org paling happy sbb dapat jumpe aunty farah dia.

sweet

hahaaa..this is funny. susah tau nak bergamba ngan danisha ni. siapa yg dapat mmg bertuah la org tu.

cute.

damia and farah ~ in love.


No comments:

Post a Comment