Monday, May 9, 2011

Happy mother's day

Assalamualaikum

HEY Beautiful readers...

Happy mother's day buat kaum-kaum ibu sekelian. best kan jadi mak sebab every year ade celebration untuk mak-mak. yang belum ada rezki nak jadi mak tu jgn sedih-sedih ye insya'allah pasti masa korang akan sampai juga. :)

But actually x yah tunggu mother's day je baru nak celebrate. hari biasa pun blh je kalau kita nak celebrate kan.

sempena hari ibu ni kami adik bradik macam biasa la akan bawa ibu n my mak mertua keluar makan. walau x cukup corum tapi ok la...pasal makan sume pun layan je...huhuu...

k enjoy the pics...



damia n danisha macam biasa la klw datang the mines mesti nak berendam punye. yg blakang tu bibik part time sementara mama dd g shopping kat mall.

ibu dan mak. selamat hari ibu dan mak :D

My family.

antara kaki JJCM

order je apa korang mau makan....hari ni aku blanje.. : D

Danisha pun nak pilih jugak




untung bawa orang mcm ni kuar makan. semua dia boleh tolong kasi licin.hahaa.

yang ni x bape kuat makan sangat.

yang ni jenis bersederhana.so bab makan pun mmg dia ikut sunnah. heheee.kan along kan.

ibu n mak x tau nak makan apa. mak siap bawa nasi kukus dari luar sbb takut x blh masuk makan kenny rogers.

kalau kuar jalan aku mmg suka bawa budak baju purple ni. senang keje. sbb damia manja ngan dia.



No comments:

Post a Comment