Wednesday, May 18, 2011

a day with a beautiful girlsss

Assalamualaikum
Hey Beautiful readers

look at what we do bila mama x pergi kerja, damia baru balik dari skolah n farah x ada class.

Danisha x sihat hari ni so lepas bawa danisha jumpa dr doshi kat selayang mama just bawa damia je ke one utama with "aunty farah" ..damia mmg suka la kalau dapat keluar ngan aunty farah dia ni ha...huhuuuu.


balik umah tunjuk gambar ni kat ayah dia..then ayah dia cakap apa " awak ni dah x de baju lain ke nak bagi damia pakai?" hahahahaaa...then mama jawab "ok apa baju ni. dah ni je yg sempat mama rembat" heheee. ok la tu kan. :p

mkn ice cream...mama tengok je :'( tekak sakit nye pasal...sabo je la.

damia asyik "pow" aunty farah dia je utk naik mainan mcm ni ha.

dah abis pusing satu one u kitorang g dinner pulak. sambil makan sambil cite pasal life, love, study, family and x lupa pasal business premium beautiful jugak...heheee..

sorry farah...akk nak upload jugak pic ni. comel sgt.heheee...

damia bab makan mmg x suka mama yang suap. sbb dia tau mama kuat mkn... abis mee farah dia kerja kan..cian farah...heheee

so sweet this pic. akak suke..akak suke...

(damia pakaikan mama crown senget...huhhh...)
baru mula bisness premium beautiful ko dah berangan nak jadi "Crown Diomand Manager" ye...hehehee...

apa salah nye kan...

setiap orang ada impian and cita-cita untuk berjaya..jadi teruskan beusaha n jangan mudah putus asa setiap kali menemui kegagalan. kalau fikir positif, positif la hasil nya. jadi teruskan usaha kerana setiap insan mampu untuk berjaya. setiap dari kita ni dilahirkan dengan kelebihan masing-masing jadi gunakan kelebihan yg ada itu sebaik mungkin.


1 comment: