Friday, May 6, 2011

Cara pakai Premium Beautiful

Assalamualaikum

How do you wear Premium Beautiful Corset?

okay biasa nya kalau korang tgok kat blog lain or kat youtube ke kebanyakkan tutorial make up, cara pakai shawl etc. biasa nya diorang akan download dalam bentuk video kan? Tapi cara nak pakai premium beautiful corset ni korang agak-agak la...:) x kan saya nak tunjuk betul-betul video or gambar macam mane saya pakai premium beautiful ni pulak kan.huhuuuu nak mampuih kene sembelih ngan laki den. :D

Premium Beautiful Corset ni consists of 3 pieces of garments that is ~ long bra, waist nipper and long girdle.

So how do you actually assemble these 3 pieces in order to get 1 full corset that is able to burn 900 calories in 1 hour and able to shape your body into hour glass figure? The photos and description below show you how.

1) Long Girdle


1. Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam.
2. Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa.
3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas.
4. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
 

2) Long Bra
 
1. Sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra.
2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke    hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
4. Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
5. Betulkan kedudukan bra.


3) Waist Nipper


Lekatkan kesemua cangkuk.
2. Betulkan kedudukannya.
3. Tarik tali pelaras.
4. Tahan nafas dan cangkukkan.
5. Pastikan ianya selesa.

so pada yang asik kata leceh la pakai premium beautiful corset ni, korang fikir lah balik. mana lagi leceh? leceh simpan lelemak degil korang tu seumur hidup ke atau pakai premium beautiful 8 jam sehari?

with premium beautiful body makin cantik, badan makin sihat dan keyakinan diri pasti terserlah.

for more info u can contact me at 012-3609814 or cute_ladyheart@yahoo.co.uk 


No comments:

Post a Comment