Friday, May 27, 2011

Angkasa Bowling Tournament @ Time Square

Assalamualaikum
Hey Beautiful readers :)

25th may 2011 kali kedua kami bertiga iaitu salleha, salina n sazwa mewakili coop kami utk ke pertandingan bowling yg dianjurkan oleh pihak ANGKASA. Thanks to our CEO En Abdul Hamid sbb bagi peluang kali kedua buat kami utk bergumbira di majlis tersebut.

walaupun kami adalah team "cap ayam" je tapi semangat kesukanan kami amat la tinggi...hahahaa..tanpa semangat n keberanian susah jugak kan nak buat sesuatu perkara tu...betul tak...? :D

k jom layan gambar-gambar yang dah sy upload ni. actually mcm biasa la banyak sbenar nye gamba yg di snap sane sini tp x larat la akak nak upload dlm ni banyak2. x mo ada yg muntah hijo plak nti tgok gambar kami ni nanti. :)

dlm kete menuju ke ktm kepong..then turun at kl sentral naik monorail. gayatttt woooo...wawa kata x mau naik dah walau ada yang bagi naik free.

salina and salleha. best friend forever.echehhhh :)

sementara tunggu diorang repair lane "keramat" ni baik reply msg kawan2 yg bertanye pasal premium beautiful ni dulu. :)
mmg best bisness ni kat mana2 pun boleh berbisness ;)

mamat blakang tu bekenan kat farah



reply pertanyaan kawan2 about premium beautiful lagi dan lagi :D
sambutan hangat pb skrg ni. sampaikan sambil main bowling sempat jugak reply...alhamdulillah...rezki.

ngan abang "ngompol"..heheee..actually suka zed zaidi ni blakon dlm cite ngompol tu..kelakar..dia pun main bowling wakil untuk Finas. Tapi senasib la ngan kitorg tak menang pun. :D

nah ina gamba ni aku upload khas utk ko :)
wawa dengan gaya bagaikan juara




sgt best game kali ni. x de pressure. enjoy je baling bola. tapi score not bad jugak walau dah lama tak training. congrats babe. next tournament harap2 kita dapat peluang lagi utk join kan.






No comments:

Post a Comment