Friday, May 27, 2011

Angkasa Bowling Tournament @ Time Square

Assalamualaikum
Hey Beautiful readers :)

25th may 2011 kali kedua kami bertiga iaitu salleha, salina n sazwa mewakili coop kami utk ke pertandingan bowling yg dianjurkan oleh pihak ANGKASA. Thanks to our CEO En Abdul Hamid sbb bagi peluang kali kedua buat kami utk bergumbira di majlis tersebut.

walaupun kami adalah team "cap ayam" je tapi semangat kesukanan kami amat la tinggi...hahahaa..tanpa semangat n keberanian susah jugak kan nak buat sesuatu perkara tu...betul tak...? :D

k jom layan gambar-gambar yang dah sy upload ni. actually mcm biasa la banyak sbenar nye gamba yg di snap sane sini tp x larat la akak nak upload dlm ni banyak2. x mo ada yg muntah hijo plak nti tgok gambar kami ni nanti. :)

dlm kete menuju ke ktm kepong..then turun at kl sentral naik monorail. gayatttt woooo...wawa kata x mau naik dah walau ada yang bagi naik free.

salina and salleha. best friend forever.echehhhh :)

sementara tunggu diorang repair lane "keramat" ni baik reply msg kawan2 yg bertanye pasal premium beautiful ni dulu. :)
mmg best bisness ni kat mana2 pun boleh berbisness ;)

mamat blakang tu bekenan kat farah



reply pertanyaan kawan2 about premium beautiful lagi dan lagi :D
sambutan hangat pb skrg ni. sampaikan sambil main bowling sempat jugak reply...alhamdulillah...rezki.

ngan abang "ngompol"..heheee..actually suka zed zaidi ni blakon dlm cite ngompol tu..kelakar..dia pun main bowling wakil untuk Finas. Tapi senasib la ngan kitorg tak menang pun. :D

nah ina gamba ni aku upload khas utk ko :)
wawa dengan gaya bagaikan juara




sgt best game kali ni. x de pressure. enjoy je baling bola. tapi score not bad jugak walau dah lama tak training. congrats babe. next tournament harap2 kita dapat peluang lagi utk join kan.






Monday, May 23, 2011

Business Opportunity ~ Business partner needed.

Assalamualaikum

HEY BEAUTIFUL READERS

Memandangkan permintaan yang sangat tinggi terhadap product "premium beautiful" sekarang ni so i am looking for more business partner to join this beautiful journey with premium beautiful.

For those yang tercari-cari side income lebih and nak ubah hidup ke arah yang lebih baik jom la sama-sama kita buat business ni.

In this business kepentingan business partner melebihi kepentingan diri sendiri.  Jadi kawan-kawan jom kita ambil peluang ni untuk mengubah hidup kita daripada sesuatu yang biasa menjadi kepada sesuatu yang luar biasa.

Bak kata CDM kak ana, our great leader
"sedikit perubahan pasti akan membawa kejayaan yang lebih besar untuk masa depan"


Hanis dan Salha my great leader's dah buktikan yang mereka boleh generate 5-6 figure income sebulan. Pastinya kita pun boleh dapat yang sama macam mereka dapat kerana kita berada di bawah pimpinan mereka.

Hanis dalam keratan Berita Harian


Salha sewaktu ditemuramah dalam rancangan HUJAH.

So beautiful readers out there let's take this opportunity ke arah yang lebih positive and sentiasa bersedia untuk belajar dan di bimbing.

012-3609814




Wednesday, May 18, 2011

a day with a beautiful girlsss

Assalamualaikum
Hey Beautiful readers

look at what we do bila mama x pergi kerja, damia baru balik dari skolah n farah x ada class.

Danisha x sihat hari ni so lepas bawa danisha jumpa dr doshi kat selayang mama just bawa damia je ke one utama with "aunty farah" ..damia mmg suka la kalau dapat keluar ngan aunty farah dia ni ha...huhuuuu.


balik umah tunjuk gambar ni kat ayah dia..then ayah dia cakap apa " awak ni dah x de baju lain ke nak bagi damia pakai?" hahahahaaa...then mama jawab "ok apa baju ni. dah ni je yg sempat mama rembat" heheee. ok la tu kan. :p

mkn ice cream...mama tengok je :'( tekak sakit nye pasal...sabo je la.

damia asyik "pow" aunty farah dia je utk naik mainan mcm ni ha.

dah abis pusing satu one u kitorang g dinner pulak. sambil makan sambil cite pasal life, love, study, family and x lupa pasal business premium beautiful jugak...heheee..

sorry farah...akk nak upload jugak pic ni. comel sgt.heheee...

damia bab makan mmg x suka mama yang suap. sbb dia tau mama kuat mkn... abis mee farah dia kerja kan..cian farah...heheee

so sweet this pic. akak suke..akak suke...

(damia pakaikan mama crown senget...huhhh...)
baru mula bisness premium beautiful ko dah berangan nak jadi "Crown Diomand Manager" ye...hehehee...

apa salah nye kan...

setiap orang ada impian and cita-cita untuk berjaya..jadi teruskan beusaha n jangan mudah putus asa setiap kali menemui kegagalan. kalau fikir positif, positif la hasil nya. jadi teruskan usaha kerana setiap insan mampu untuk berjaya. setiap dari kita ni dilahirkan dengan kelebihan masing-masing jadi gunakan kelebihan yg ada itu sebaik mungkin.


Tuesday, May 17, 2011

Tourmaline in Premium Beautiful

Assalamualaikum

hi beautiful readers ;)

oh dear....

One of the most popular question people asked me on Premium Beautiful would be

"Why is your corset expensive?"

"i pun ade je pakai corset tapi x lah semahal yang u pakai!!!"

"apa yang best sangat premium beautiful ni sampai harga ribu  riban???"

Well, i've answers to that questions!

Did you know that each and every thread within the corset are embedded with crystals?

TOURMALINE

TOURMALINE is a gemstone that emits Far Infra-Red into our body.

11 Benefits of Tourmaline
  1. Detoxification
  2. Helps aid fat loss
  3. Reduces water retention
  4. Improves blood circulation
  5. Expels unnecessary waste
  6. Helps cleanse the liver and kidneys
  7. Helps heal skin disorders
  8. Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
  9. Relief from acute and chronic illnesses
  10. Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
  11. Reduces lactic acids and free fatty acids

More facts on Tourmaline

The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

This gem has been reported to actually have the power to boost sexual energy in men, as it increases the blood flow and circulation in the body. The gemstone is also reported as helping to ease emotions, increasing vitality and vigor in both men and women.

Jadi, seluruh tubuh setiap wanita memakainya akan memperolehi khasiat dari Tourmaline..

bayangkan..

Bila kita pakai Premium Beautiful,tubuh kita bagaikan disaluti kristal! wahhhh...subhanallah.

"KERANA DIRI KU BEGITU BERHARGA ;)"



Monday, May 16, 2011

Premium Beautiful contains Far Infrared Rays

Assalamualaikum
Hi beautiful readers ;)

just want to share with u guys that Premium Beautiful contains Far Infrared Rays (FIR) yang sangat bermanfaat untuk tubuh badan kita. so lets read to understand how FIR works and how good FIR for our bodies

 
FIR adalah :
** sinar gelombang elektromagnet**
**mampunyai jarak gelombang antara 3-1000 ┬Ám
**sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan**

FIR diperolehi daripada :
**cahaya matahari**
**pakaian pembentukan badan**
**alat elektronik,contoh : remote control,handphone,computer...**
**peralatan perubatan, contoh : mesin urut,fisioterapi,sauna....**


bagaimana penyediaan fabrik ber-FIR...??
**platinum sebagai bahan asas**
**dicampur dengan 40 jenis serbuk batu galian**
**disuntik ke dalam fabrik**
**hasilkan gelombang tenaga bila bersentuhan dengan kulit**
**gelombang tu dikenali sbg Far Infrared Rays**


macamana pulak FIR ni berfungsi dengan PB?? 
 **FIR menembusi kulit**
**tindakbalas resonans ke atas molekul air**
**molekul bergetar lebih kuat**
**lebih banyak tenaga digunakan**
**lebih haba dihasilkan**
**salur darah mengembang**
 **perjalanan darah lebih lancar**
 **penghantaran nutrien dan pembuangan toksin**
**sel badan lebih aktif**
**jadi..badan akan jadi lebih sihat dan fresh...** 

Fungsi utama Premium Beautiful Corset!!!
bersihkan darah...???!!!
- pemejalan dan kekenyalan kulit kita
- pemejalan salur nadi
- pemulihan penyakit darah tinggi
- memelihara daripada penyakit jantung
- cegah cancer
- cegah stroke

Bagaimana FIR mencegah cancer..??
- FIR memecahkan lemak,darah beku dan susu beku
- fabrik akwatek dan akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh
- FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer

 Bagaimana FIR membantu kurangkan berat badan...??
- memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah
- proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita...
-meningkatkan metabolisme rate....

Bagaimana FIR membantu tingkatkan kesuburan wanita...???
- melancarkan saluran dalam rahim
- menguatkan kedudukan rahim








.

Thursday, May 12, 2011

premium beautiful transformation


Because i am to busy right now, so i do not have time to upload pictures of my testimonial.
jadi apa kata saya upload dulu gambar saya sendri sebelum dan selepas pakai premium beautiful corset :D
Memang banyak soalan macam ni org akan tanye sy " eh ko kan dah kurus kenapa nak pakai corset lagi? x yah la pakai... ok la tu body tu"
yes i admit i look skinny butttt...in term of body shape mmg out. x caya tengok je la gambar kat bawah ni.


haaaa...beza kan dulu ngan skarang. kalau dulu banyak spare tyre n body shape pun x sekata je. but now after wearing premium beautiful tengok la hasil nye. body u bukan je terbentuk n terletak dgn cantik tapi kesihatan dalaman u pun terjaga tau.


kalau dulu nak kancing baju ni punye la seksa.

sekarang....

berjaya pakai balik baju kebaya masa bertunang 6 tahun dulu..yeaaaa... :)



GET YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SET NOW…!!

 

call me a.s.a.p

012-3609814

 
BB Pin

257D41EB





Monday, May 9, 2011

Happy mother's day

Assalamualaikum

HEY Beautiful readers...

Happy mother's day buat kaum-kaum ibu sekelian. best kan jadi mak sebab every year ade celebration untuk mak-mak. yang belum ada rezki nak jadi mak tu jgn sedih-sedih ye insya'allah pasti masa korang akan sampai juga. :)

But actually x yah tunggu mother's day je baru nak celebrate. hari biasa pun blh je kalau kita nak celebrate kan.

sempena hari ibu ni kami adik bradik macam biasa la akan bawa ibu n my mak mertua keluar makan. walau x cukup corum tapi ok la...pasal makan sume pun layan je...huhuu...

k enjoy the pics...



damia n danisha macam biasa la klw datang the mines mesti nak berendam punye. yg blakang tu bibik part time sementara mama dd g shopping kat mall.

ibu dan mak. selamat hari ibu dan mak :D

My family.

antara kaki JJCM

order je apa korang mau makan....hari ni aku blanje.. : D

Danisha pun nak pilih jugak




untung bawa orang mcm ni kuar makan. semua dia boleh tolong kasi licin.hahaa.

yang ni x bape kuat makan sangat.

yang ni jenis bersederhana.so bab makan pun mmg dia ikut sunnah. heheee.kan along kan.

ibu n mak x tau nak makan apa. mak siap bawa nasi kukus dari luar sbb takut x blh masuk makan kenny rogers.

kalau kuar jalan aku mmg suka bawa budak baju purple ni. senang keje. sbb damia manja ngan dia.