Friday, May 6, 2011

what is premium beautiful?

Sebelum ni pernah je dengar pasal corset and pernah pun pakai corset tapi bukan brand premium beautiful la. Tapi sejak nafsu makan menjadi jadi beberapa bulan yang lepas baru la terjumpa info pasal premium beautiful ni. rupanya premium beautiful ni dah almost 20 years wujud kat dunia ni. mungkin waktu dulu corset ni terkenal dikalangan kerabat dan orang ternama aje sebab tu pendedahan dikalangan orang biasa2 mcm sy ni agak tenggelam sikit. but now kegilaan kaum wanita terhadap kecantikan semakin meluap luap. Jadi dengan kewujudan premium beautiful ni sangat la membantu. terutama untuk golongan yang malas makan pil, malas berdiet and paling teruk malas bersenam. :)

Premium Beautiful ni ada 3 bahagian
1) long bra
2) long girdle
3) waist nipper


Long Bra




1) Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan breast.


2) Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong breast.

3) Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan  kedudukan kontur breast.

4) 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

5) Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar.

6) Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malah menambah kontur bahagian belakang.

7) Perhiasan berlian berbentuk rerama menonjolkan keunggulan produk.



8) Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Long Girdle


1) 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.


2) Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.

3) Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

4) Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.

5) Perhiasan berlian berbentuk rerama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.

7) Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.

9) Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
Waist Nipper


1) Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.


2) Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3) Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4) Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

5) Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6) Perhiasan berlian berbentuk rerama menonjolkan keunggulan produk.


with Premium Beautiful we are 70% health, 30% beauty and 100% confident

and do remember :) Premium Beautiful is 'lifetime warranty" So, ia nye memang satu pelaburan yang bijak untuk sihat dan cantik dalam satumasa yang sama.

buzz me for more details

012-3609814
or cute_ladyheart@yahoo.co.uk



No comments:

Post a Comment