Saturday, April 30, 2011

KLCC

Tetiba nak pulak update pasal last two weeks bawa damia and danisha kuar jalan malam-malam ke KLCC. rasa nya dah terlalu lama x jejakkan kaki kat KLCC ni. adalah lebih kurang 2 tahun jugak. lama kan. mungkin x berapa nak selalu sangat ke KLCC ni sebab dulu kan masa keje ngan Petronas dah hari -hari, pagi petang siang malam duduk dlm bangunan 88 tingkat tu. sampaikan jalan and kedai-kedai dlm KLCC tu pun aku boleh tau dah dok tingkat berapa and arah mana. senang cite klw tutup mata pun boleh tau la kat mana kedai yang aku nak pegi tu. keje di KLCC memang rasa hebat :) tak dinafikan TAPIIII... dugaan dan cabaran dia pun hebat lah jugak. mau nye x...asal dapat gaji je duit licin x sampai sejam. dah kedai kasut, handbag, baju sana sini n lawa-lawa pulak tu. mau tak berpusing mata ko nak beli semua tu? Rindu pulak kenangan dengan kawan-kawan, boss n persekitaran kerja kat KLCC. Rindu nak kene scan barang n badan setiap kali nak masuk opis. Rindu nak keje kat tingkat tinggi tinggi n bila tgok view KL dari atas macam best je.

Tu yang tetiba suh hubby bawa kitorang amik angin kat sini. saje nak jejak kan kaki semula kat KLCC ni. memang banyak sangat perubahan kat sini sejak dah dua tahun aku x pernah singgah kat KLCC ni. shop lot yang branded-branded jangan cakap la. buat hati terbakar je bila dapat lalu je depan kedai tu semua. nak masuk tengok2 harga dlm gucci, fendi, channel etc. tu dah tentu kalau aku gadai jam swatch damia pun x dapat beli barang branded kat situ. x pe la at least bersemangat juga jiwa aku ni untuk berjaya dalam bisness. dah berjaya nanti dah tentu-tentu la shopping kat KLCC akan jadi tempat pilihan aku semula.

   sebelum jalan kita makan kaw kaw dulu ye anak-anak. :D makan nasi ayam kat ayam mas Saujana Utama.

     hehee...comel tul la damia and danisha ni kalau posing. 

   nak kul 10malam baru sampai. apadaaaaa...

               damia suka paksa danisha amik gamba.
      Tengok la tu sampai senget mulut adik di buat nye.



2 comments:

  1. mice to thrive. These pests often infiltrate homes and set up camp in wall cavities and roofs. They can wreak havoc on your property as they chew through structures and furniture in hopes of locating food and sites for nesting. Their droppings can also cause myriad health problems. If you live close to restaurants or any other businesses related to food, you should be particularly wary of rat infestations. Flicks Adelaide's pest control team inspects homes for rats and mice. We also supply commercial rodent control solutions suited to restaurants and similar businesses..شركة تنظيف بمكة ,شركة تنظيف بخميس مشيط , شركة تنظيف فلل بجدة
    , شركة تنظيف شقق بالرياض



    ReplyDelete

  2. The relative warmth of Adelaide's climates makes it an attractive environment for rats and Possums in South Australia are protected under the National Parks and Wildlife Act, so harming them can result in you being made to pay heavy fines. A licensed pest manager from Flick can make a house call, set a trap on the roof of your home and catch the possum. Spiders Arachnids such as the venomous Redback spider not only look scary, they are also dangerous to humans. Spider control treatment is often necessary to keep them at bay and off your property. A qualified Flick technician can treat the danger zones in your home including cracks and crevices, lighting, doorways, external window areas, under seating and around down pipes. Such treatment can prevent spiders from proliferating and overrunning your home.
    شركة تنظيف فلل بمكة
    , شركة تنظيف شقق بجدة , شركة تنظيف شقق بالاحساء , شركة تنظيف شقق بالدمام , شركة تنظيف شقق بالقطيف , شركة تنظيف منازل بالاحساء , شركة تنظيف منازل بحائل

    ReplyDelete