Saturday, May 7, 2011

Kenapa premium beautiful perlu jadi pilihan utama?

Assalamualaikum
hi beautiful readers ;)

Nak tau kenapa premium beautiful ni jadi pilihan hati saya dan kenapa perlu dimiliki oleh korang jugak?


~Tak perlu pil pelangsing, jamu pahit atau teh yang buat korang tekejar kejar nak ke toilet.


~Tak yah diet teruk2, x yah nak excercise sampai nak pengsan. pakai PB otomatik korang akan rasa cepat kenyang and lambat nak rase lapar balik. 

~Halus lembut dan selesa pada kulit. Sesuai dipakai sepanjang hari. Actually pakai 8 jam sehari dah cukup. G keje pakai, balik keje terus la buka.


~Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman. x duduk dlm aircond pun x de hal la.


~Ditenun dengan sulaman F.I.R. byk sgt kelebihan F.I.R ni tau. salah satu nye melancarkan peredaran darah.


~Dapat Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia. Di iktiraf oleh Pakar tulang dunia lagi. US, CANADA and QUEBEC.


~Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci. ingat tu! PB ni di reka bukan main hentam sebarangan je untuk kasi kita pakai.


~Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya. Tak caya meh cuba. :D


~Mengelakkan kanser payudara dan kanser rahim. ha! mengelak lebih baik dari merawat okay. so jom amik langkah awal. 


~Ansuran bulanan yang mudah, semua orang mampu memilikinya. Hi..! untuk melancong, beli handphone, beli beg baju kasut boleh pulak x agak2 nak bayar bulanan. Tapi untuk produk kesihatan yang di jamin 100% berkualiti kenapa kena amik masa yang panjang untuk berfikir?


~yang ni korang cuba check ngan product2 yang jual baju dalam yang lain. Ada diorg berani buat macam Premium Beautiful? Lifetime warranty. Jaminan baik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.

Yang d senaraikan kat atas ni baru sikit je. belum saya list kan sebab2 lain lagi. kalau nak cite benefits premium beautiful ni utk kita sampai penuh blog ni pun x abis. Jadi kalau korang rasa Premium Beautiful ni mahal? fikir2 dan renung2 kan lah. Barang berkualiti, segar dari ladang mesti la harga pun harga yang setanding kualiti.

JANGAN TUNGGU LAGI
dapat kan cepat set Premium Beautiful ni sekarang jugak...!!!
lagi cepat korang pakai lagi cepat la korang cantik and makin sihat la tubuh badan korang :)

reach me @ 012-3609814
cute_ladyheart@yahoo.co.uk


and back to the basic
ALLAH is Great!!!!

No comments:

Post a Comment