Wednesday, May 4, 2011

payment method for premium beautiful


Mesti u all tertanya-tanya macam mana nak buat payment kalau nak beli premium beautiful yang hot ni kan. 

okay for those yang nak memiliki magical corset ni ada tiga cara pembayaran yang boleh di buat iaitu :
  ~ Cash
 ~ Credit Card
 ~ Installment

If you want to pay by cash or credit card just contact me @ 012-3609814 and i'll give u a special price.




Tapi kalau korang rasa x boleh nak bayar secara cash or credit card saya suggest kan plan pembayaran ansuran melalui RHB Easy. Sangat lah Easy. Just pergi mana-mana outlet Rhb Easy terdekat and just bawa IC and ibu jari korang je. confirm x sampai 15minit duit dah ada dalam akaun.

 RHB Easy ~ suggest u all go for 12 to 18 months



nak tau mana outlet yang berhampiran dengan anda? sila click link bawah ni.



GET YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SET NOW…!!

CONTACT ME

012-3609814




No comments:

Post a Comment